realfejmior Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy rozbrojenie w ct Treść: (co chcesz zaproponować) Zmniejszyć procent na rozbrajanie po ct lub całkowicie usunięcie teraz w 2 strzałach 2 razy sie rozbraja jest to za op bo taka osoba buntująca sie nie ma szans na zabicie ctka który co 1 strzał rozbraja pozdro! 2 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu Przez Tomgra, 19 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkantosxd Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 JESTEM NA TAK TO CO JEJMIK POWIE JEST SWIETE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniulek Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 JESTEM NA TAK, FEJMIK MNIE ZJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Temat już dawno wałkowany, więc nie rozumiem czemu dalej takie stoją, skoro były odrzucane. Nie, szanse są w miare dobrze ogarnięte. Wystarczy, że TTcy mają i tak za dużo możliwości na bunt. Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi