Skocz do zawartości

Podanie/nwm już które

Udostępnij

wiktooor

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ToruT
Imię: Wiktor
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem na sieci już dłużej od dariuna:kappapride:. Próbowałem na moda iść już z 4 razy no i wiadomo jak to się skończyło. Tym razem nie ukrywam, że pewnie też tak będzie. Ostatnio na forum jestem słabo aktywny ale to też wynika z tego, że obecnie na forum nic się nie dzieję, więc nie ma jak się udzielać. Zajmuje się tylko moim serwerem który jest jednym z dwóch które jeszcze żyją. Staram się wykonywać swoję obowiązki jako opiekun. Nawet na święta szykuje się pewna niespodzianka. Jeśli chodzi o typera, tak zajmowałem się nim i go ożywiłem, ale w pewnym momencie straciłem chęć do robienia go jak i również brakowało czasu. Dla sieci według mnie zrobiłem sporo i dalej bym chciał to robić by kiedyś odżyła do starych czasów.
Doświadczenie w moderowaniu: Miałem kiedyś styczność z takimi funkcjami na innej sieci. Nie jest to skomplikowana rzecz, więc to ogarnę.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ostatnio szczerze mówiąc mało, ale wiadomo jakbym dostał w końcu tego moda to by się zmieniło bo miałbym co robić.
Coś o sobie: Jestem skromnym chłopakiem ze wsi. Chodzę do technikum na kierunek jak już większość wie mechatronik. Jest dużo roboty bo chodzę w soboty do szkoły i mam codziennie lekcje do 17. Jednak uczyć to się prawie nie uczę bo zwyczajnie mi się nie chce dlatego trzeba wymyślać sposoby na ściąganie. Jestem z małego miasta w województwie łódzkim. Obecnie nie mam jakiś dokładnych zainteresować i pasji bo dalej ich szukam.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: To co pamiętam: Admin Mirage 3x/Admin JB 2x/Admin JB#2/Admin Surf/UBT/Typer/Opiekun/Major Mirage
Kontakt: FB/Steam/Forum/Discord/Teamspeak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności