wiktooor Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nick: ToruTImię: WiktorWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem na sieci już dłużej od dariuna. Próbowałem na moda iść już z 4 razy no i wiadomo jak to się skończyło. Tym razem nie ukrywam, że pewnie też tak będzie. Ostatnio na forum jestem słabo aktywny ale to też wynika z tego, że obecnie na forum nic się nie dzieję, więc nie ma jak się udzielać. Zajmuje się tylko moim serwerem który jest jednym z dwóch które jeszcze żyją. Staram się wykonywać swoję obowiązki jako opiekun. Nawet na święta szykuje się pewna niespodzianka. Jeśli chodzi o typera, tak zajmowałem się nim i go ożywiłem, ale w pewnym momencie straciłem chęć do robienia go jak i również brakowało czasu. Dla sieci według mnie zrobiłem sporo i dalej bym chciał to robić by kiedyś odżyła do starych czasów.Doświadczenie w moderowaniu: Miałem kiedyś styczność z takimi funkcjami na innej sieci. Nie jest to skomplikowana rzecz, więc to ogarnę.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ostatnio szczerze mówiąc mało, ale wiadomo jakbym dostał w końcu tego moda to by się zmieniło bo miałbym co robić.Coś o sobie: Jestem skromnym chłopakiem ze wsi. Chodzę do technikum na kierunek jak już większość wie mechatronik. Jest dużo roboty bo chodzę w soboty do szkoły i mam codziennie lekcje do 17. Jednak uczyć to się prawie nie uczę bo zwyczajnie mi się nie chce dlatego trzeba wymyślać sposoby na ściąganie. Jestem z małego miasta w województwie łódzkim. Obecnie nie mam jakiś dokładnych zainteresować i pasji bo dalej ich szukam.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: To co pamiętam: Admin Mirage 3x/Admin JB 2x/Admin JB#2/Admin Surf/UBT/Typer/Opiekun/Major MirageKontakt: FB/Steam/Forum/Discord/Teamspeak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Listopada 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Aplikant musi być aktywny na forum Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi