offnest Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Link do steam: offnest Link do steam oskarżonego: Bakajoko Nick oskarżonego: Bakajoko Opis sytuacji: Po wejśću na serwer rozmawiałem z Grzechem po czym 2 adminów bakajoko i qbn zaczęli spamic irytującymi bindami z dźwiękami podirytowany odpowiedziałem im że mają "zamknąć pizde" czy coś w tym stylu po czym dostałem muta na 60 min z powodem "spokój" kilkanaście sekund później kicka z takim samym powodem Serwer: JB Mapa: jb_vice_v1 Data i godzina zdarzenia: 11.11.2022 20:14:31 Runda: Rozgrzewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) 13 minut temu, offnest napisał: Link do steam: offnest Link do steam oskarżonego: Bakajoko Nick oskarżonego: Bakajoko Opis sytuacji: Po wejśću na serwer rozmawiałem z Grzechem po czym 2 adminów bakajoko i qbn zaczęli spamic irytującymi bindami z dźwiękami podirytowany odpowiedziałem im że mają "zamknąć pizde" czy coś w tym stylu po czym dostałem muta na 60 min z powodem "spokój" kilkanaście sekund później kicka z takim samym powodem Serwer: JB Mapa: jb_vice_v1 Data i godzina zdarzenia: 11.11.2022 20:14:31 Runda: Rozgrzewka gosciu co ty piszesz drzesz tego ryja ze nic nie slychac dostajesz commsa za naduzywanie z powodem spokoj po czym piszesz na chacie ze jestem "synem kurwy" xD..a i co do kicka to dałem ci po tym "synie kurwy" z powodem ogarnij sie 11 minut temu, Haqu napisał: Na serwerze, dalej gra Tenszi z Bakajoko, Tenszi dalej bez bana za spec fk i ucieczkę z serwera na oczach tego admina. po 1 spam po 2 dostał commsa wiec najpierw polecam sprawdzic jego ctbany w sb a dopiero sie wypowiadac i siać ferment pozdroooo Edytowane 11 Listopada 2022 przez Bakajoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 W takim razie zwracam honor. Mój błąd, źle wyszukalem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 1:58 bakajoko wysyła cztery bindy dźwiękowe 2:02 offnest po bindach mowi "zaraz skarga zaraz skarga wypierdalasz" 2:03 bakajoko odpowiada " no no zaraz ty będziesz wypierdalał 2:07 offnest coś mówi o problemach bakajoko i dostaje mute@ xdar1uNqq lekka prowokacja, lekkie ostrzeżenie pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 @ Bakajoko grzecznej i bez bindów, dzięki Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi