Skocz do zawartości

Podwójne standardy Admina Bakajoko

Udostępnij

Haqu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/1908Bakajoko/

Nick oskarżonego: Bakajoko

Opis sytuacji: Podwójne standardy zależące od tego z kim ma do czynienia owy admin nie są czymś nowym.

Owy admin od razu po wejsciu na serwer (jak sie później okazało) specjalnie nie wykonywał moich poleceń w celi i robił je tak by jak najbardziej zagrozić mi w prowadzeniu ( wiele buntów w poprzednich rundach) sprawiło że wydałem polecenie totalny bezruch pod tylnią scianą a Bakajoko stał przy kracie mając tylko dwa doubel jumpy do GR ponieważ myslałem że będzie się buntować zabiłem go i od razu zorientowałem się ze nie powinienem tego zrobić więc dwa razy powtórzyłem, żeby wpisał freekilla bo się pomylilem. Admin za to zbanował mnie na 3h na CT z miejsca. Po zagrożeniu skargą skrócił go do 1h.

Mapa: Jb_obama pierwsze rundy, przy obecności admina Bakajoko gracz CT od razu zabił mnie strzałem w głowe w celi, po czym PRZYZNAŁ się ze NIE dał mi karniaka i NIE POZWALAŁ MNIE ZRESPIĆ MÓWIĄC STANOWCZO ŻE NIE WYKONYWALEM POLECENIA w celi, przy czym ja od razu mówiłem że popełniłem błąd i zeby wpisał freekill'a. Na to admin już nie zbanował gracza z miejsca na 3h i powiedział, że cyt" nie zbanuje go tak jak mnie bo to MAŁA SZKODLIWOŚĆ" mała szkodliwość jak gosciu sie przyznał o nie daniu karniaka i wnioskował o nie respienie mnie przy porównaniu do mojego przykladu gdy od razu w 1 sekundzie mowilem zeby wpisal freekill'a

Podwójne standardy 2. Admin nie reaguje na obrażanie mnie przez kantosa, po 5 moim powtórzeniu admin ten zmutował gracza na 30 minut następnie jak sam admin mówi cyt:"Kantos pisał na u@ żeby go odmutować żeby mogł mnie zwyzywać) na co Admin Bakajoko udmutowuje Kantosa, kantos rzuca we mnie 2 wiązankami wyzwisk  i admin mutuje go z powrotem za te wiązanki na 60 minut muta, dla porównania ja dostałem za 1 freekilla i mowienie zeby sie zrespił 3h bana nastepnie po zagrożeniu skargą skrócił mi go do 60 minut.

Proszę o zwrócenie uwagi na recedywe kolejnym razem.
Serwer: JB 

Mapa: Sytuacja nr 1 i 2 . jb_august_2k17_v1c 12:18 do 12:45 ( od momentu wejscia wisni na serwer),, podwójne standarny analogicznej "małej szkodliwości" jb_obama_v5_beta12:45 do 13:16 ( pierwsze rundy demka)

Data i godzina zdarzenia: 06.11.2022 12:30  <---

• Lubię to! 1

Dodałem link do Twojego profilu Steam

Przez Tomgra,

27 minut temu, Haqu napisał:

Link do steam: Haqu

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/1908Bakajoko/

Nick oskarżonego: Bakajoko

Opis sytuacji: Podwójne standardy zależące od tego z kim ma do czynienia owy admin nie są czymś nowym.

Owy admin od razu po wejsciu na serwer (jak sie później okazało) specjalnie nie wykonywał moich poleceń w celi i robił je tak by jak najbardziej zagrozić mi w prowadzeniu ( wiele buntów w poprzednich rundach) sprawiło że wydałem polecenie totalny bezruch pod tylnią scianą a Bakajoko stał przy kracie mając tylko dwa doubel jumpy do GR ponieważ myslałem że będzie się buntować zabiłem go i od razu zorientowałem się ze nie powinienem tego zrobić więc dwa razy powtórzyłem, żeby wpisał freekilla bo się pomylilem. Admin za to zbanował mnie na 3h na CT z miejsca. Po zagrożeniu skargą skrócił go do 1h.

Mapa: Jb_obama pierwsze rundy, przy obecności admina Bakajoko gracz CT od razu zabił mnie strzałem w głowe w celi, po czym PRZYZNAŁ się ze NIE dał mi karniaka i NIE POZWALAŁ MNIE ZRESPIĆ MÓWIĄC STANOWCZO ŻE NIE WYKONYWALEM POLECENIA w celi, przy czym ja od razu mówiłem że popełniłem błąd i zeby wpisał freekill'a. Na to admin już nie zbanował gracza z miejsca na 3h i powiedział, że cyt" nie zbanuje go tak jak mnie bo to MAŁA SZKODLIWOŚĆ" mała szkodliwość jak gosciu sie przyznał o nie daniu karniaka i wnioskował o nie respienie mnie przy porównaniu do mojego przykladu gdy od razu w 1 sekundzie mowilem zeby wpisal freekill'a

Podwójne standardy 2. Admin nie reaguje na obrażanie mnie przez kantosa, po 5 moim powtórzeniu admin ten zmutował gracza na 30 minut następnie jak sam admin mówi cyt:"Kantos pisał na u@ żeby go odmutować żeby mogł mnie zwyzywać) na co Admin Bakajoko udmutowuje Kantosa, kantos rzuca we mnie 2 wiązankami wyzwisk  i admin mutuje go z powrotem za te wiązanki na 60 minut muta, dla porównania ja dostałem za 1 freekilla i mowienie zeby sie zrespił 3h bana nastepnie po zagrożeniu skargą skrócił mi go do 60 minut.

Spoiler

1.Mogłeś dostać 180 bo grasz pod fajki,nie minęła sekunda po otwarciu cel a ja dostałem głowe ale żeby nie być k**** to zdjąłem i dałem 60 za brak karniaka po prostu co też jest w regulaminie :) Nie boję sie skargi która zostanie odrzucona.

2.Tenszi wyszedl później z serwera i zapisałem na dc do nadania co nie musi cie chyba interesować bo też nie nadał karniaka 

3.Kantos dostał mute wiec nie wiem o co ci chodzi xD

Pozdrawiam cieplutko <3naa2.png.dd1ee2e033bb6dd5ccf0a9903b466ccd.png.51eb190e9c7b55ab945de9f849386785.png

• Haha! 2

1Nie grałem pod fajki byl to pierwszy freekill na tej mapie, ja zawsze zabieram wszystkich tt na mape którzy sie nie zbuntują, nigdy nie daje nic do odwołania nie myląc TT. 

Wchodzisz na serwer i podkładając się banujesz mnie na 3h za pierwszego freekilla i ta kara jak dla ciebie jest zasadna bo jak sam napisałeś zrobiłes to tylko i wyłącznie "by nie być *". Nie banuje się za jednego freekilla z mozliwoscią wpisania !freekill przez pomyłkę chyba że robi się to z premedytacją.

2drugi podpunkt pokazuje jakim tak na prawde jesteś adminem. Na demku jest zapisywany głos a ty powiedziałeś, że go nie zbanujesz i że jest to mała szkodliwość (mi dales 3h zmieniac na 1h tylko by nie być *). Po tej sytuacji powiedziałem, że piszę skargę i nadałeś zeby go ktoś zbanował mówiąc to co mówiąc, i byłeś w tamtym momencie na serwerze. 

3. Chodzi mi o to, że musiałem się dopraszać o kare dla niego a ty go odmutowales z premedytacją by mnie zwyzywał jak sam powiedziałeś. wiedziałeś co zrobi. I chodzi mi by pokazać porównanie 3h bana (1h by nie być *) do 60 minut muta za 2 wiązanki które umożliwiłeś mu powiedzieć specjalnie.

• WOW MEGA! 1

Dodałem cenurę

Przez Tomgra,

Tak jak pisałem, podwójne standardy nie są czymś nowym,

Admin Bakajoko po specjalnym freekillu na mnie przez gracza Tenszi (jego znajomym) oraz szybkie opuszczenie serwera, powiedział że "Nada go do bana", po czym oczywiscie nie zrobił tego, zamiast tego zbanował mnie na ct za podskoczenie na mapie w losowym miejscu na midzie przez" niewidzialny punkt który zabija" o którym nikt nie wie. Dostałem bana z miejsca z inicjatywą admina (moment mojego odejscia z ct)

mapa jb_dust2_final2 8.11 18:19 do 18:52

Po czym po 2 mapach W trakcie ŻYCZENIA Na oczach admina Bakajoko CT intencjonalnie zeskakuje z wierzy nie trafiając do baseniku, komentujący admin ową sytuacje nie nadał nawet freeday'a terroryscie nie mówiąc już o instant banie dla CT..

jb_boxer_th 20:01 do 20:32

Edytowane przez Haqu
  • Haha! 1

4 godziny temu, Haqu napisał:

Tak jak pisałem, podwójne standardy nie są czymś nowym,

Admin Bakajoko po specjalnym freekillu na mnie przez gracza Tenszi (jego znajomym) oraz szybkie opuszczenie serwera, powiedział że "Nada go do bana", po czym oczywiscie nie zrobił tego, zamiast tego zbanował mnie na ct za podskoczenie na mapie w losowym miejscu na midzie przez" niewidzialny punkt który zabija" o którym nikt nie wie. Dostałem bana z miejsca z inicjatywą admina (moment mojego odejscia z ct)

mapa jb_dust2_final2 8.11 18:19 do 18:52

Po czym po 2 mapach W trakcie ŻYCZENIA Na oczach admina Bakajoko CT intencjonalnie zeskakuje z wierzy nie trafiając do baseniku, komentujący admin ową sytuacje nie nadał nawet freeday'a terroryscie nie mówiąc już o instant banie dla CT..

jb_boxer_th 20:01 do 20:32

Skąd wiesz co zrobiłem a czego nie zrobiłem.Czy tenszi jest moim znajomym czy nie jest? a zabawy za freekilla to już nie można no okej będe banował każdego gracza pokolei.A co do txt to jakoś tylko ty  z nich zginąłeś :/Pozdrawiam Dobranoc...I jak mógłbym prosić następnym razem napisz chociaż dobra skarge :)naa2.png.dd1ee2e033bb6dd5ccf0a9903b466ccd.png.51eb190e9c7b55ab945de9f849386785.png

Edytowane przez Bakajoko

Wszystko jest na demkach. Nie nadałeś bana za intencjonalnego freekill'a z ucieczką przed banem(skąd wiesz, że Tenszi jest moim znajomym, ja nie gram na tym serwerze od 2 dni), a banujesz mnie który skoczyl do góry i trafil na jakiś randomowy pixel który zabija na środku mapy a ty sie dziwisz ze tylko ja w niego wpadłem.. i banujesz mnie z miejsca bez w ogole jakieś mozliwosci dania zabawy czy odrodzenia mnie przez zbugowaną mape. 

"Skąd wiesz co zrobiłem a czego nie zrobiłem"gdy Tenszi wszedł następnego dnia na serwer, powiedziałem żeby admin go zbanował, na co odpowiedział mi, że żadnego bana dla Tensziego dawno nie było na liscie

"Będę banował wszystkich graczy po kolei" to staram się pokazać w tej skardze, że innych traktujesz jak chłopa ktory na życzeniu zeskoczyl ze skoczni i się zabił a akurat mnie traktujesz insta banem za zbugowaną mape.

".I jak mógłbym prosić następnym razem napisz chociaż dobra" pisałem do ciebie, o co ci chodzi ze mnie z miejsca banujesz za każdym razem za rzeczy za ktore nikomu innemu bana nie dajesz, to zacząłeś wymyślać, że niby ja na kille gram zawsze i że podpuszczam TT żeby ich zabić. Nie wiem z kim mnie pomyliłeś ale ja jestem tego zaprzeczeniem. Swoją drogą to już pokazuje, że obrałeś mnie za nic na celownik i nie bede tu tego screena naszej rozmowy wrzucać.

• Haha! 1

"Czy tenszi jest moim znajomym czy nie jest?" <- JB_moon 16:22 do 16:52 

Admin bakajoko gdy Tenszi wszedł na serwer dalej go nie zbanował, mimo swojego oświadczenia, i przeczytaniu dzien wczesniej skargi o nie zbanowaniu Tensziego

Edytowane przez Haqu

1 sytuacja
bakajoko stal przy drzwiach od celi gdy sie otworzyly, po sekundzie się cofnął oraz został zabity. Powiedział o ctbanie, po czym haqu powiedział, aby wpisał freekilla
bakajoko nadal ctbana na 180, po czym zmienil go na 60
w mojej opinii bakajoko zawinił tym, ze skrócił ctbana

2 sytuacja
obama - po poleceniu stałeś jakies 20 sekund afk (ct patrzył się początkowo na Ciebie, ale nie zabił), ruszyłeś się dopiero na drugim poleceniu. W takiej sytuacji nie ma mowy o karniaku|

Cała reszta - brak podanych rund, nikt nie będzie oglądał każdej mapy, żeby znaleźć tą jedną sytuacje.

@ xdar1uNqq

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności