Skocz do zawartości

Skarga na Rastafariego

Udostępnij

samayster

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199013125175/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Rastafari_

Nick oskarżonego: Rastafari

Opis sytuacji: Ogolnie to jest tak ze od pewnego czasu gdy juz kacper sie ogaarnal i daje ostrzeżenia to pojawil sie nowy admin Rastafari ktory o upomnieniach przynajmniej w moja storne nie ma w głowie czegos takiego jak upomnienia oczywsicie raaz na ruski rok daa ale tak to nie ma nic i daje muty bez upomnienia wezme pod przyklad naduzywanie jezeli spojrzy sie na moja historie commsów prawie wszystkie są przez niego i w prawie wszystkim jest naduzywanie a naprzyklad taki dzbany w porownaniu do mnie ma nic za naduzywanie a gada o wiele wiecej niz ja nastepniee grozi mi ze jestem na CZARNEJ liscie i ze kary mi moze spokojnie nadawać i teraz tak jestem nie zbyt bardzo przez wszystkim lubianym graczem weic rastafari kuma sie z takim kims i osoba moze mnie wyzwya i nigdy ta osoba nie dostala bana.Dzisiaj wsumie to wczoraj dostalem Mute na poczatku na 1 dzien za faszyzm gdzie powiedzialem symulator ukrainy tutaj rasta nie wie co mialem na mysli i mogl sie tylko domyslac ale wiadomo siedzi na spekcie i nie mogl dac ostrzezenia tylko jeb ban po tym jak dostal i ktos sie tam pytal czemu byl mut to wtedy ct'k powiedzial ze nie przeszkadzal mu nikt w prowadzeniu wiec no.Rastafari ma do mnie zdecydowanie jakis problem i nie wiem jak by to powiedziec moze Wyżywa sie na mnie moze tymi mutami i gagami nie wiem moze zaczne klipowac rozgrywke na serwerze to sie uspokoi a jezeli nie to bede mial dowody bo no nie wiem raczej swiadków nie mam bo nie jestem jak juz powiedzialem zbyt lubianym graczem i tyle 
Serwer: Jb

Mapa: Trudno powiedziec 

• WTF 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności