mrstanek Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Nick: STANEK Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Byłem długo adminem i wiem jak się nim posługiwać oraz na serwerze ostatnio siedzi dużo cziterow to chciałbym utrzymać serwer w dobrym poziomie Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już dwa razy i dobrze ogarniam Jak długo gram w CS:GO?: 5-6 lat(nie wiem dokładnie) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 11-15 18-24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/STANEK/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kalterowski/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldog Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 na nie 1 3. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem" kandydata na stanowisko admina. - osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować swoje stanowisko. Przez Tomgra, 5 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuZzy Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 No ku*wa, oczywiscie że tak 1 3. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem" kandydata na stanowisko admina. Przez Tomgra, 5 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 5 Listopada 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 W przypadku odrzuconej aplikacji na dane stanowisko przez właściciela sieci, moderatora, opiekuna lub major admina, kolejne podanie można złożyć najwcześniej po upływie 1. tygodnia. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi