KIJO Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) przynajmniej raz na dzień wchodze sobie na jb pograć, czasami dzieci sie drą i te dzieci chciałbym uspokajać, nie jestem toksyczny, nie mam kija w dupie (już). Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) 3x admin Arenek AS, 3x Admin JB AS Jak długo gram w CS:GO?: 2-3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15/21 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Na TAK ! +ogarek +aktywny +doswiadczenie +pomocny nic tylko brać w ciemno 1 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera oraz Moderatorzy). Usunąłem formatowanie Przez Tomgra, 28 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 nie infantylne zachowanie prowokuje uwaza sie za lepszego od wszystkich dookola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 29.10.2022 o 20:01, godBberg1sHhHh napisał: Na nie Kiedyś grał praktycznie cały czas, Teraz wbije raz może na tydzień w ogóle już go nie ma na serwie, Więc zdecydowanie na nie przed takimi komenatarzami polecam wejsc na jego gt i mowic ze wbija raz na tydzien jak dla mnie na tak aktywność nie jest problemem doświadczenie ma mutacje ma nie wiem jak kontakt z graczami ale chyba tez bez wiekszych problemow 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 spokojny w miarę aktywny ogarnięty jak dla mnie to na tak 🙂 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 +doświadczenie +mutacja +aktywność Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 nie prowokuje dzis na mapie dust final 2 podrzucal bron terroryscie nie ogar kij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Tak calkiem aktywny ogar doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbn Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Tak Spoko ziom ogarniety ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Na tak. +Ogar +Aktywny +Doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shoppen Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Na Tak. +Aktywny +Doświadczenie + Mutacja - Odklejki ale rzadko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Na tak! Chociaż dawno mnie tu nie było to pamiętam cię jako fajnego gracza i admina. Zdecydowanie nadajesz się na to stanowisko <3 Pozdrawiam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 4 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 SID do mnie, dodaj mnie na discordzie(profil na forum). Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi