Wrobel Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Nick: Wróbeł Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem pomocny, miły i bezstronny, Chciałbym utrzymać porządek na serwerze jak inni administratorzy są offline. Doświadczenie w adminowaniu: Były Admin HNS przez rok, Admin 1vs1, Jak długo gram w CS:GO?: 3,654 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-23 Link GT:LINK Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: LINK Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Na +wiek +doświadczenie +mutacja +sm +umie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Ta +mutacja +doświadczenie +zawsze admin się przyda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Ta +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 nie Tragiczny kandydat Dojrzałość to chyba przeleciała koło niego bokiem 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 15 godzin temu, bulimek napisał: Dojrzałość to chyba przeleciała koło niego bokiem zazdroscisz? tak +ogar +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 tak +ogar +doświadczenie +mutacja +fajny kolega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 + SM + Doświadczenie + Mile widziana mutacja - Aktywność w ostatnich dniach Jak dla mnie Okres Próbny, pilnuj aktywności. 19 godzin temu, bulimek napisał: Dojrzałość to chyba przeleciała koło niego bokiem "dojrzałość" - bulimek 🙊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Podanie przyjęte Admin nadany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi