BlackNoir Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/walecznadruidka/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198970628339 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Borszczu Gaming Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Borszczu, który był prowadzący podczas moich obydwóch życzeń, nie spełnił ani jednego z nich. Dodatkowo podczas tego całego zajścia zachował się arogancko, próbując wejść ze mną w jakąkolwiek potyczkę słowną przedłużając moje życzenie typu-dam ci to jak mi wyślesz twojego skina do ak-47 lub podczas trwania 5 rundy zabił mnie ( kiedy wybiegłem z celi ) tłumacząc, że nie otrzymam fd, gdyż go zabiłem na życzeniu ( tak owszem zrobiłem to, tylko że już wtedy runda się skończyła, a ja przez minutę próbowałem mu wytłumaczyć, że chce otrzymać fd). Po tym wszystkim stwierdził jednak, że źle zrobił i postanowił, że w momencie kiedy została ostatnia osoba żywa, żebym wpisał FK to wtedy da mi fd, bo nie mówiłem przecież kiedy mam go otrzymać. Łącznie straciłem 3-5 minut czekając wraz z serwerem na nic. Na koniec dodam jaką karę chciałbym, aby otrzymała ta osoba i na koniec jasne posumowanie, dlaczego tak sądzę. Tydzień bana, z możliwością odwołania. Po pierwsze użytkownik ten podczas jednego zajścia dopuścił się złamania wielu punktów z regulaminu. Po drugie Borszczu zachował się w sposób arogancki i uświadamiający mi, że był świadomy swoich przewinień. Po trzecie jest on świeżo po odmutowaniu permanentny a mimo to nawet w pierwsze dni od unmuta nie potrafi się zachować. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb.arenaskilla.pl:30050 Data i godzina zdarzenia: około 00:20-00:37 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)demko godzina około : 00:20-00:37 runda 3 i 4 , mapa jb_facebook , mam również swoje nagranie 5 minutowe wstecz od mojego zabójstwa w 5 rundzie lecz niestety bez dźwięku, w razie potrzeby dorzucę. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 4runda nic ciekawego. Borszczu trochę przedłużył to życzenie, ale ostatecznie je spełnił. 5runda: Spoiler 19:20 - Black Noir bierze fd dla siebie jako życzenie. 19:46 - Borszczu nie przedłuża rundy, oraz nie mówi jasno czy się zgadza czy też nie. (dodam że jako był to tylko jeden fd dla niego, regulaminowo musiał się zgodzić). 19:48 - Black Noir zabija Borszcza po rundzie. 20:12 - Borszczu mowi ze nie musi nadawać fd bo go zabił. (musi) 20:48 - Spec fk Borszcza. BorszczuGaming - 210ctban - specfk/faworka Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi