Skocz do zawartości

Skarga Borszczu Gaming

Udostępnij

BlackNoir

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/walecznadruidka/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198970628339

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Borszczu Gaming 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Borszczu, który był prowadzący podczas moich obydwóch życzeń, nie spełnił ani jednego z nich. Dodatkowo podczas tego całego zajścia zachował się arogancko, próbując wejść ze mną w jakąkolwiek potyczkę słowną przedłużając moje życzenie typu-dam ci to jak mi wyślesz twojego skina do ak-47 lub podczas trwania 5 rundy zabił mnie ( kiedy wybiegłem z celi ) tłumacząc, że nie otrzymam fd, gdyż go zabiłem na życzeniu ( tak owszem zrobiłem to, tylko że już wtedy runda się skończyła, a ja przez minutę próbowałem mu wytłumaczyć, że chce otrzymać fd). Po tym wszystkim stwierdził jednak, że źle zrobił i postanowił, że w momencie kiedy została ostatnia osoba żywa, żebym wpisał FK to wtedy da mi fd, bo nie mówiłem przecież kiedy mam go otrzymać. Łącznie straciłem  3-5 minut czekając wraz z serwerem na nic. Na koniec dodam jaką karę chciałbym, aby otrzymała ta osoba i na koniec jasne posumowanie, dlaczego tak sądzę. Tydzień bana, z możliwością odwołania. Po pierwsze użytkownik ten podczas jednego zajścia dopuścił się złamania wielu punktów z regulaminu. Po drugie Borszczu zachował się w sposób arogancki i uświadamiający mi, że był świadomy swoich przewinień. Po trzecie jest on świeżo po odmutowaniu permanentny a mimo to nawet w pierwsze dni od unmuta nie potrafi się zachować.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb.arenaskilla.pl:30050

Data i godzina zdarzenia: około  00:20-00:37
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)demko godzina około 00:20-00:37 runda 3 i 4 , mapa jb_facebook , mam również swoje nagranie 5 minutowe wstecz od mojego zabójstwa w 5 rundzie lecz niestety bez dźwięku, w razie potrzeby dorzucę.

• WTF 1
  • Haha! 2

4runda nic ciekawego. Borszczu trochę przedłużył to życzenie, ale ostatecznie je spełnił.

5runda:

Spoiler

19:20 - Black Noir bierze fd dla siebie jako życzenie.
19:46 - Borszczu nie przedłuża rundy, oraz nie mówi jasno czy się zgadza czy też nie. (dodam że jako był to tylko jeden fd dla niego, regulaminowo musiał się zgodzić).
19:48 - Black Noir zabija Borszcza po rundzie.
20:12 - Borszczu mowi ze nie musi nadawać fd bo go zabił. (musi)
20:48 - Spec fk Borszcza.

BorszczuGaming - 210ctban - specfk/faworka

Skarga została przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności