Irelia Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Witaj Areno! Pokaże Wam dokładnie jak przekompilowac plik tekstowy sma na plugin amxx. Co mam zrobic najpierw? Zacznij sobie od poszukiwań pliku tekstowego (nazwa.sma) lub kodu, którego podają na forum lub z pliku tekstowego (.sma): Pobieramy plik tekstowy na pulpit (tak będzie lepiej) lub kopiujemy kod. Co jeśli mam już to co trzeba? Wchodzimy na tą stronę i wciśnij lewym przyciskiem myszy na "Wybierz plik" i znajdź na pulpicie (lub tam gdzie pobrałeś) plik tekstowy lub wklej zawartosc, którą skopiowałeś do pustego pola i nazwij ten plugin: Na końcu jeśli skopiowałeś kod do pustego pola, naciskasz "kompiluj" lub jeśli wybrałeś "Wybierz plik" również wybierasz "kompiluj" (na ss'ie widac, który przycisk do którego). O plikach .SMA i .AMXX Zapraszam do tego tematu, tutaj wszystko opisałem: KLIKNIJ MNIE Czym najlepiej edytować plik .sma? Polecam do tego Notepad++ - Wyświetla się tam liczba linijek (w razie błędu podczas kompilacji się przyda) oraz jest to czytelne. Zakaz kopiowania!, poradnik by BR2/Tomb Raider Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Tomb Raider :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Poradnik w porządku, ale nad estetyką obrazków popracuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 A jak warna dostaniesz to pomysłu na poradnik nie będziesz miał XD Poradnik spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Coś sugerujesz? :v Nie dostanę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Całkiem dobry poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Fajny poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi