raven Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Propozycja to: usunięcie odejmowania/dodawania punktów za wygrywanie/przegrywanie rund Treść: Jak powyżej, imo do wyrzucenia, bo nie jest to zadne wlasne osiagniecie, a w rankingu wlasnie o takie chodzi, im wyzsza ranga tym lepszy gracz itd. a tak to albo przegrywasz bo wszyscy dolaczaja do jednego teamu, a ty zostajesz z randomami, ktorzy totalnie nie ogarniaja nic lub sobie dostajesz punkcika za wygranie, pomimo, ze wywaliles sie za zero. Jak najbardziej zostawic punkty za MVP tho, bo to akurat jest osiagane poprzez zrobienie czegos waznego w rundzie. PS. (to juz nie jest czesc propozycji btw, tylko taka uwaga do opiekuna/wlascicieli) Cytat 2. Skiny kosy rękawiczki, agenci - wszystko będzie za darmo. Tracimy w ten sposób graczy, ponieważ wystarczy wejść na konkurencyjny serwer i tam wszystkie itemy są za darmo. ~ abudabi A tu zmienic na "losing" (Jak nie usuniecie): Edytowane 10 Września 2022 przez raven 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Tak, tak, tak pozdrawiam z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 43 minuty temu, raven napisał: Propozycja to: usunięcie odejmowania/dodawania punktów za wygrywanie/przegrywanie rund generalnie tak, wbilem na serwer bylem chwile afk i mialem juz s2 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Co do głównego wątku tematu po chwili namysłu zdecydowanie się zgadzam, bo ma to pp senes. Jednak jeśli chodzi o kosy, rękawiczki itp to mam inne zdanie na ten temat. Uważam że itemy VIP'ów jednak są potrzebne i lepiej żeby pozostały, ponieważ - 1. Ludzie jednak za coś płacą, a okrajanie VIP'a/SVIP'a z kolejnych możliwości jest średnie :// - 2. Możliwe że więcej osób dzięki "możliwości gry swoją ulubioną kosą" skusi się na VIP'a i wspomoże dzięki tym sieć/serwer. Moja opinia na ten temat jest taka, że powinniśmy skupić się więc na pozyskiwaniu nowych graczy bez okrajania VIP'a z kolejnych możliwości (do momentu kiedy nie jest to P2W 😉). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 2 godziny temu, VexSo napisał: Jednak jeśli chodzi o kosy, rękawiczki itp to mam inne zdanie na ten temat. Uważam że itemy VIP'ów jednak są potrzebne i lepiej żeby pozostały, ponieważ - 1. Ludzie jednak za coś płacą, a okrajanie VIP'a/SVIP'a z kolejnych możliwości jest średnie :// - 2. Możliwe że więcej osób dzięki "możliwości gry swoją ulubioną kosą" skusi się na VIP'a i wspomoże dzięki tym sieć/serwer. Moja opinia na ten temat jest taka, że powinniśmy skupić się więc na pozyskiwaniu nowych graczy bez okrajania VIP'a z kolejnych możliwości (do momentu kiedy nie jest to P2W 😉). Tak jak napisałem powyżej: W dniu 10.09.2022 o 16:26, raven napisał: PS. (to juz nie jest czesc propozycji btw, tylko taka uwaga do opiekuna/wlascicieli) Bowiem kwestia ta była rozważona w innej propozycji i wszystko zostało podsumowane zdaniem opiekuna, które zacytowałem w oryginalnym poście. Skoro już się muszę powtarzać, to dodam, że sam osobiście nie kupiłbym vipa dla kos, ponieważ nie lubię mieć nieuczciwej przewagi nad innymi, która z owym kupieniem vipa się wiąże. Jako, iż domyślam się, że ta propozycja trochę będzie leżeć, mało też w niej odzewu to dodałbym w tym samym temacie inną propozycję, a dokładniej: Druga propozycja to: Usunięcie widoczności czatu obserwujących mecz dla wszystkich żywych, która pozwala na podpowiadanie, za które leci masa banów ostatnio. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Punkty za przegraną zostały usunięte. Za wygraną na tą chwilę zostaną. Jeśli chodzi o kosy dla wszystkich to NIE. Rzadko widzę by ktoś podpowiadał na chacie a jak już widzę to zawsze reagujemy, więc nie ma sensu usuwać widoczności. Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi