Dover Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Nick: Dover Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem aktywnym, kulturalnym oraz obiektywnym graczem, który nie raz posiadał rangę i wiem jak powinienem postępować jako admin. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem przez ponad 1,5 roku admina na tym serwerze i na wielu innych. Jak długo gram w CS:GO?: od 2016 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-13 16-20 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Clique] Dover/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Dov3r/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 na , ogarniasz wiek aktywnosc mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Na Tak +ogar +aktywny -czasami ci się odkleja XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Pewnie że TAK. Dover to dover, ogarnia, jak już gra to gra sporo i ogólnie w porządku gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Na tak +ogar +doswiadczenie +mily tutaj tez mam nadzieje ze bez kijca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Na TAK +ogarniasz +spokojny gracz z kulturą osobistą + tutaj też brak kryzysu nastolatka +Pomocny gracz +Aktywność (często cię widzę ) Moim zdaniem nie masz odklejek tylko swoje zdanie co nazywane jest przez innych odklejką xd Pozdro ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 na tak ogarek sm przyjdzie z doswiadczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 tak ogarniety czlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi