petarda Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Nick: petarda Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Dlatego że na serwerze grają cheterzy i admini nie reagują na zgłoszenia i nie ma kto ich banować oraz mutowac ludzi bez mutacji Doświadczenie w adminowaniu: brak ale sobie poradze Jak długo gram w CS:GO?: 2lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Po godznie 10/13 do 21/22 Znajomość SM: 2 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199256837321/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak 1 2 Poradnik jak zdobyć link do swojego GT: Przez Tomgra, 16 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Brak linku GT. Dodatkowo otwarta jest Szybka Rekrutacja, w której dużo łatwiej uzyskać admina: Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi