Grzechu Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) Mój kolejny montage. Możecie pisać co byście zmienili/Jaki dalibyście inny efekt? Co mógłbym poprawić itp itd Oraz możecie wysyłać mi propozycję piosenek do kolejnego filmiku Zapraszam do oglądania :DDD Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 zawsze zmatchuj strzały z bitem to będzie płynniej i lepiej to wszystko wyglądało niż takie randomowe akcje z muzyką w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 2 minuty temu, raven napisał: zawsze zmatchuj strzały z bitem to będzie płynniej i lepiej to wszystko wyglądało niż takie randomowe akcje z muzyką w tle Ta tylko z moim programem to róźnie i ciężko ale w następnym filmie na pewno się postaram:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 pieknie Grzechu ty zawsze masz zajebiste montaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 27 minut temu, ponczek napisał: pieknie Grzechu ty zawsze masz zajebiste montaże Dzięki ponczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvbert Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Grzesiu zaskakujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, hvbert napisał: Grzesiu zaskakujesz dzięki Hubercik, staram się jak mogę :))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 dobry zawodnik jestem fanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Imo kostek, antek i shizer powinni byc wdzięczni że wziąłeś ich pod swoje skrzydła i wyboostowałeś ich. świetne akcje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 9 minut temu, mopez napisał: Imo kostek, antek i shizer powinni byc wdzięczni że wziąłeś ich pod swoje skrzydła i wyboostowałeś ich. świetne akcje Dzięki Imo czekam na Twoje zdjęcie z dworu. Pozdrawiam + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi