mrstanek Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Nick: STANEK Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem osobą aktywną oraz chciałbym by na serwerze zapanował spokój i dobra atmosfera do gry na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem wcześniej pare miesiecy Jak długo gram w CS:GO?: 5 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: chwila obecna 18-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/STANEK/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kalterowski/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Tak kox ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 tak duzo aktywnosc wystarczające sm Można powiedzieć czyste sb jesli chodzi o commsy Spoiler Ale bany, dosyć dziwne Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldog Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 na tak fajny mily ziomek🫣 aktywnosc sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 na tak duza aktywnosc ogar sm powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 na tak aktywny ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 na tak ogar był już adminem om 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 2 godziny temu, mopez napisał: Ale bany, dosyć dziwne Ukryj zawartość Ale, że UBT nie wie, że są to 2 różne osoby? Niezły popis dałeś teraz (Wystarczyło spojrzeć na steamid np). Na tak, - Aktywność - Doświadczenie (chyba byłeś adminem jak ja miałem majora z tego co pamiętam). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 pozytywny chlopak na tak -ogar -aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 na tak +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalpeR Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 +Wiek +Doświadczenie +GT +Chęci Na duże tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi