Australia Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Propozycja to: określenie w taryfikatorze kary za ABH albo kategorii do której jej przypisać Treść: Korzystanie ze wspomagaczy, czyli programów ułatwiających rozgrywkę - Ban na zawsze Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce. - Ban na godzinę / Ban na dzień wg mnie powinien to być perm, regulamin właściwie mówi o banie na jeden dzień propozycja napisana z powodu nieporozumienia wśród adminów co do długości bana za w/w/ przewinienie Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Moim zdaniem za ABH powinien być w PERM. Na tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Australia napisał: Korzystanie ze wspomagaczy, czyli programów ułatwiających rozgrywkę - Ban na zawsze Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce. - Ban na godzinę / Ban na dzień Ja to czytam tak: - Korzystanie ze wspomagaczy, czyli programów ułatwiających rozgrywkęTutaj wrzucamy wszystkie cheaty typu aim / wh / bhop Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce.Tutaj wrzuciłbym jakieś bany za radar, bugowanie granatów czy rzeczy, które nie są oczywistym cheatem. AutoBH to chyba wspomagacz (program uławiający rozgrywkę) moim zdaniem... Można w danych punktach dodać w nawiasach co jest w jakim zakresie bana. --- Sorki za chaotyczny post, wyszedłem z wprawy z tego --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 1 minutę temu, uSzanowankoo napisał: Ja to czytam tak: - Korzystanie ze wspomagaczy, czyli programów ułatwiających rozgrywkęTutaj wrzucamy wszystkie cheaty typu aim / wh / bhop Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce.Tutaj wrzuciłbym jakieś bany za radar, bugowanie granatów czy rzeczy, które nie są oczywistym cheatem. AutoBH to chyba wspomagacz (program uławiający rozgrywkę) moim zdaniem... Można w danych punktach dodać w nawiasach co jest w jakim zakresie bana. --- Sorki za chaotyczny post, wyszedłem z wprawy z tego --- Jak przecież na bh to skrypt jest. Inna kwestia czy ten skrypt jest częścią programu czy samodzielna jednostka, ale to już jest indywidualne w każdym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 ja tam dalem perma za autobh tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xhnnn Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 18 minut temu, uSzanowankoo napisał: Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce.Tutaj wrzuciłbym jakieś bany za radar, bugowanie granatów czy rzeczy, które nie są oczywistym cheatem. radar w moim niemaniu to jest cheat bo jednak ulatwia rozgrywke wiec powinno byc to brane pod uwage tak jak wall/aim imo ban za abh powinnien rownac sie permowi bo jednak to jest skrypt ale zawsze jest to brane pod uwage jako cheat propozycja na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Perm za abh moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Jestem za sprecyzowananiem tego. Jeśli to coś zmieni to na tak za Permen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) perm bez dyskusji, tak Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Regulaminy itd. zostaną przejrzane i odpowiednio edytowane. Póki co autobh = perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi