SnopZ Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Siemano, to że zeskanowałem drewienko na B nie znaczy ze wh -_- Z góry dzieki za rozpatrzenie. Nick:SnopZ Nick admina: inatimer @ inatimer Długość bana: Perm Data i godzina: 2022-08-01 15:32 Serwer: Only Mirage Powód bana: wh Mapa: de_miragehttps://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:120684073&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldog Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 no wlasnie mnie zeskanowal i ja tez uwazam ze czity ma 1 Spam, odwołaniem zajmie sie admin który nadal bana oraz AntyCheatTeam Przez Tomgra, 1 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @ inatimerrozpiska demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Runda 23 1:47 Słyszy jednego gracza w domku na B 1:38 Jego teammate zabija gracza w domku B 1:36 Snoopz wraca shortem w strone BS'a B 1:33 Snoopz dziwnie zabija przez drewno w domku B 1:03 Zabija gracza na tt spawnie (normalny kill) 1:01 Snoopz ponownie zabija (normalny kill) 0:54 Snoopz ponownie zabija, trafiajac magiczna głowę (podejrzana druga sytuacja) 0:50 Snoopz zabija przeciwnika (normalny kill) Po obejrzeniu demka wydaje mi sie ze gracz jest czysty, jedna akcja dokładnie ten wallbang był nie co podejrzany jak i jedna magiczna głowa na tt spawnie, Przez te dwie sytuacje mozliwe ze doszlo do pomyłki Ostateczna decyzje oddaje w rece @ kingu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Przyjmuje @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi