raven Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Propozycja to: Reklama (wiadomość na czacie) Treść: Dodanie wiadomości na czacie o serwerze Discord areny wraz z zaproszeniem, może ożywi trochę ten serwer ludźmi, którzy szukają serwera do pogadania podczas wspólnej gry czy coś, mogłoby zadziałać. Wiadomość pojawiałaby się na każdym serwerze. ;v Przykładowa wiadomość: [ArenaSkilla] Szukasz serwera Discord do rozmowy? Zapraszamy na serwer naszej sieci. https://discord.gg/6eyyXNe PS. Możecie przy okazji usunąć !yt z każdego serwera, którego nikt nie używa, a jest wszędzie i tylko wysyła to bez sensu wiadomości oraz jest kolejną komendą, która przeszkadza w komunikowaniu za pomocą czatu. Napisałem również o tym tutaj. Naprawić losowego VIP'a, który nie działa na każdym serwerze też by się przydało, albo przynajmniej go usunąć z każdego serwera, bo jak na razie jest do niczego klik i również generuje spam tymi swoimi sześcioma wiadomościami pod rząd, o ile się nie mylę. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Może to przyciągnie więcej osób na nasz serwer discord, jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Tak, tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Kusi by dać nie, ale dam TAK, bo podoba mi się ten pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jestem na tak!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 TAK, dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jestem na tak ale nie uważam żeby do ożywiło serwer discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dodane. Pewnie jutro się zaktualizuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi