samayster Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/76561199013125175/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/so_ez_game/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Grzechu Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)wchodze sobie na serwer jb i sprawdzam czy mam mute nie nie mam po chwili patrze ogladaac runde nic nie zrobiłem a grzechu prowokuje mnie piszac ej cwelq Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Jailbreak Data i godzina zdarzenia: jb_anka_gaming_v1 12:08 okolo 2,3,4 runda Edytowane 21 Lipca 2022 przez nekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 XD nie chodziło o ciebie tylko przekształciłem nick starego gracza "ceekus" baranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samayster Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 1 minutę temu, Grzechu napisał: XD nie chodziło o ciebie tylko przekształciłem nick starego gracza "ceekus" baranie Tak tak było zwlaszcza ze gadali o chlopie z lorkami wez nie tlumacz sie stary 3 Spam, nie wnosisz nic nowego do skargi (w skargach wypowiadaj się tylko jeśli masz do dodania coś nowego, co nie jest zapisane na demku) Przez Tomgra, 21 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Na serwerze wtedy rzeczywiście gadali na voice/tekstowym o Ceekusiu/Lyihu itd. logi z czatu: Spoiler 12:04:43: Chat | [ORC] Grzechu: ej cwelq 12:04:54: Chat | [ORC] Grzechu: cqwelu imagine pisac skarge za 3slowa Squeru -> cqwelu? Nawet jeśli było to skierowane do Ciebie, to i tak jest to za mało na jakąkolwiek kare. @ Moderatorodrzut. Edytowane 21 Lipca 2022 przez bulimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 21 Lipca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi