asaso Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) asaso Imię: Filip Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jest jedno wolne miejsce, które chciałbym wypełnić. Chcę sprawdzić się w randze wyższej, o większej "odpowiedzialności społecznej" i o trochę innych obowiązkach niż moje dotychczasowe rangi. Miałem dwukrotnie admina na jb, z czego tego drugiego trzymam do dnia dzisiejszego. Miałem również admina na serwerze retake, gdzie główną rolą było łapanie cheaterów z tamtego serwera. Myśle, że mogę dostać szansę na tym stanowisku - szczególnie, że nie ma kandydatów na czwarte miejsce UBT. Forum mam otwarte praktycznie cały czas i staram udzielać się w konwersacjach, w którym mam coś do powiedzenia. Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Rozpisane demka mogę policzyć na palcach kończyn górnych, więc nie mam dużego doświadczenia. Oglądałem kilka demek, ze względu na admina JB. Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum, jak już napisałem wyżej mam otwarte 24/7. Sprawdzam je gdy tylko dostane powiadomienie oraz dużo razy tak po prostu xd. Jestem w stanie zobaczyć skarge w przeciągu kilku minut. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) STEAM Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Forum, dc, steam, messenger (?) 2 Nazwa tematu zmieniona na prośbę autora Przez Tomgra, 18 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Oj nie -Brak mutacji, dzieciaczek, nikt go na jb nie szanuje^ -Wiek -Pisanie xd w każdym podaniu/temacie/poscie pokazuje to brak dojrzalosci 6 godzin temu, mopez napisał: Filip xd 6 godzin temu, mopez napisał: zy tak po prostu xd. -po co kolejny ubt, by zajac slota? -obecni ubt sie ledwo co wykazali mozna -malo skarg -obecne skargi sa rozpatrywane w przeciagu dnia -lekko cringe i odcinki "xd" ,<--- podanie 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Można dać szansę na ta -nieogar +kompan grzecha +aktywność +admin jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 18 Lipca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Z uwagi na to, że lubię się czepiać słówek itp. - Nie potrzebujemy "następcy Piko" skoro nic nie robił. - Śmieszne bo imię podaję, hihi + chęci ~ To w końcu asaso czy mopez, bo jako Twój M@ się zastanawiam w takim razie jak to interpretować:"Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu." na nie, aczkolwiek podanie i tak zostanie przyjęte bez większej kontroli. Taki taktyczyny tydzień/dwa tygodnie dłużej za wyżej wymienione powinien zostać wklejony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 nie zaraz znow bedziesz wciaz pisac nieobecnosc toxic jestes dla mnie nie trzeba nasteocy piko piszesz xd po swoim imieniu 10 godzin temu, mopez napisał: xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Jeszcze nie -częste nieobecnosći 7 godzin temu, Novu napisał: -Brak mutacji, Po co komuś mutacja do ogladania demek?¿ spróbuj troche poważniej podejść do tych podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 akutalnie jestem na nie - czeste nieobecnosci -osobiscie uwazam ze jestes toxic graczem -nastepca piko nie nadaje sie na ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Obecnie jestem na nie, radzę ci poczekać jeszcze z kilka miesięcy na kolejną rekrutację bo w tej chwili jest kilka minusów. Największym są te nieobecności których za dużo. Popraw trochę zachowanie bo z tego co mówią koledzy u góry nie jest ono za dobre. Jak mówiłem za kilka miesięcy gdy napiszesz podanie będę na tak i oczywiście nic złego w tym czasie się zdarzy z twoim zachowaniem itp. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noskillPL Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Ładnie napisane podanko, które nie kończy się jak w większości wypadków "bo chcę pomóc". Myślę, że można dać szanse, jakiś okres próbny czy coś, jeśli się nie sprawdzi to trudno, ale przeczucie mi mówi, że sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Na nie Admin który kradnie demka ubtkom po dniu od kiedy została napisana skarga bez jakiegokolwiek pytania, a do tego ogląda je nierzetelnie (z tego samego demka gracz zrobił 4specfk rundę wcześniej) dlatego łatwo można zauważyć ze kolega nie da rady jako ubt:) ~ ctban wpisany już na dc adminów. -duże ego 2 Wypowiedź edytowana na prośbę autora Przez Tomgra, 20 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 nie -wiek -sm Ubt sobie radzi więc nie rozumiem w ogóle pisania tego podania lol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 nie -wiek -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi