Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na UnBanTeam

Udostępnij

asaso

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) asaso
Imię: Filip
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jest jedno wolne miejsce, które chciałbym wypełnić. Chcę sprawdzić się w randze wyższej, o większej "odpowiedzialności społecznej" i o trochę innych obowiązkach niż moje dotychczasowe rangi. Miałem dwukrotnie admina na jb, z czego tego drugiego trzymam do dnia dzisiejszego. Miałem również admina na serwerze retake, gdzie główną rolą było łapanie cheaterów z tamtego serwera. Myśle, że mogę dostać szansę na tym stanowisku - szczególnie, że nie ma kandydatów na czwarte miejsce UBT. Forum mam otwarte praktycznie cały czas i staram udzielać się w konwersacjach, w którym mam coś do powiedzenia.
Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Rozpisane demka mogę policzyć na palcach kończyn górnych, więc nie mam dużego doświadczenia. Oglądałem kilka demek, ze względu na admina JB.
Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum, jak już napisałem wyżej mam otwarte 24/7. Sprawdzam je gdy tylko dostane powiadomienie oraz dużo razy tak po prostu xd. Jestem w stanie zobaczyć skarge w przeciągu kilku minut.
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10
Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) STEAM
Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Forum, dc, steam, messenger (?)

• WOW MEGA! 2

Nazwa tematu zmieniona na prośbę autora 

Przez Tomgra,

Oj nie

-Brak mutacji, dzieciaczek, nikt go na jb nie szanuje^

-Pisanie xd w każdym podaniu/temacie/poscie pokazuje to brak dojrzalosci

6 godzin temu, mopez napisał:

Filip xd

6 godzin temu, mopez napisał:

zy tak po prostu xd.

-po co kolejny ubt, by zajac slota?

-obecni ubt sie ledwo co wykazali mozna

-malo skarg

-obecne skargi sa rozpatrywane w przeciagu dnia

-lekko cringe i odcinki 

"xd" ,<--- podanie 

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

• Moderator

Z uwagi na to, że lubię się czepiać słówek itp.

- Nie potrzebujemy "następcy Piko" skoro nic nie robił.
- Śmieszne bo imię podaję, hihi
+ chęci

image.png  ~ To w końcu asaso czy mopez, bo jako Twój M@ się zastanawiam w takim razie jak to interpretować:"Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu." 

na nie, aczkolwiek podanie i tak zostanie przyjęte bez większej kontroli. Taki taktyczyny tydzień/dwa tygodnie dłużej za wyżej wymienione powinien zostać wklejony. 

• WOW MEGA! 1

Obecnie jestem na nie, radzę ci poczekać jeszcze z kilka miesięcy na kolejną rekrutację bo w tej chwili jest kilka minusów. Największym są te nieobecności których za dużo. Popraw trochę zachowanie bo z tego co mówią koledzy u góry nie jest ono za dobre. Jak mówiłem za kilka miesięcy gdy napiszesz podanie będę na tak i oczywiście nic złego w tym czasie się zdarzy z twoim zachowaniem itp. Powodzenia :D

Na nie 

Admin który kradnie demka ubtkom po dniu od kiedy została napisana skarga bez jakiegokolwiek pytania, a do tego ogląda je nierzetelnie (z tego samego demka gracz zrobił 4specfk rundę wcześniej) dlatego łatwo można zauważyć ze kolega nie da rady jako ubt:) ~ ctban wpisany już na dc adminów.

-duże ego 

• Haha! 2

Wypowiedź edytowana na prośbę autora 

Przez Tomgra,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności