uSzanowankoo Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Nick: uSzanowankoo!Wiek: 25 latDlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem osobą ze sporym doświadczeniem jeśli chodzi o funkcję na którą się ubiegam. Staram się zawsze pomagać innym graczom i wchodzić na zgłoszenia innych graczy (czyt. zgłoszenia od BOTA z !zglos). Chciałbym pomóc obecnej administracji serwera w utrzymaniu porządku, gdyż serwer naprawdę czasami potrzebuje admina a nie ma możliwości, by inny wszedł na serwer. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem wielokrotnie adminem na Hide and Seek, oraz major adminem na 1vs1 oraz serwer Only Mirage. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 2014 roku.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej jestem dostępny przez większość dnia. Link GT: * Klik *Znajomość SM: 6-7 / 10 Link do profilu Steam: * Klik *Mikrofon: Posiadam Mutacja głosu: PosiadamCzy przeczytałem regulamin Admina?: Znam 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Tak kox ogar doswiadczenie przyda sie detektyw piesel pomoże 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Tak Ogar sm Doświadczenie fajny Pomocny miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Jestem za przyjęciem ogarnięty, pomocny, miły, aktywny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 tak, szefa trzeba przyjąć doświadczenie wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 😂😂😂😂 kiedy rezygnacja i kolejne pozegnanie? na nie szybko ci sie znudzi tak jak zawsze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Tak dosiwadczenie pieselowo xd wiek -znudzi sie pewnie zaraz ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiedz Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Na tak: +doswiadczenie (miales admina ze 100 razy) +pomocny +wiek +mutacja +SM +aktywnosc +piesel +mily 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 na tak +aktywność +sm +miły +pomocny +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noskillPL Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Jestem na TAK. Grasz komunikatywny, potrafi strzelać, ma poczucie humoru, przejrzyście napisane podanko choć troszQ krótkie ale nie czepiajmy się szczegółów ^_^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 ta +wiek +doświadczenie +sm +stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Na +wiek +doświadczenie +sm +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldog Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) TAK fajny jest Edytowane 13 Lipca 2022 przez Buldog 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Oczywiste na nie -aktywnosc 6 dni to nie taka ktora powinien miec admina -^ znaja cie tylko 'starsi gracze stazem' - rezygnacje i cringowe pozegnania 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Na tak +doświadczenie +wiek +sm Poprawisz aktywność więc git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 tak byly major gitek bo w etsa gralismy no i ma prace wiec ezz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 na ta ogar doświadczenie -wiek xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) Admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 14 Lipca 2022 przez ToruT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi