inatimer Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) inatimer Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem dojrzałą osobą, ciężko jest mnie sprowokować, a ostatnio idzie zauważyć że jest dużo nowych osób nie ogarniających gry i jestem w stanie im pomóc oraz wymierzyć sprawiedliwość wobec toksycznych osób. Doświadczenie w adminowaniu: Admin JB (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy od dnia (10-2) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/inatimer/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198385450254 Mikrofon:(Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Tak szef ogar nie ma kijca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 na tak +ogar +nie ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Ta +dobry chlopak +mutacja +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 sporo gra mozna dac tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Na tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Na nie, - Nigdy nie widziałem Cię na serwerze... - Kilka dni pograłeś z dobrą aktywnością (~150 minut / dzień) by teraz mieć aktywność na poziomie 30 minut. - Grasz na serwerze +/- 9 dni więc nawet nie wiesz kto jak gra i jak się zachowuje. - Doświadczenie z JB nie przekłada się na doświadczenie na Mirage - całkowicie dwa inne tryby gry. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizerxXx Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Na tak +wiek +gigachad +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) Admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 14 Lipca 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi