Gracu Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach:Gracu Wiek:16Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Uważam że jestem odpowiednim kandydatem na stanowisku administratora w miarę dużym doświadczeniem ponieważ staram się pomagać nowym graczom na serwerze wysyłać im standardowe komendy na sprinta/spadochron/ oraz pomagam w miarę możliwości administracji serwera oraz upominam nowych/starych graczy proszących o walutę serwera/nadmiernie przeklinanie/sprzedawanie graczy na mapie pod nieobecności administracji.Doświadczenie w adminowaniu:1x Admin HNSJak długo gram w CS:GO?:5lat /~3000hW których godzinach najczęściej gram na serwerze?:W godzinach po południowych oraz wieczornych 15-17 21-23Link GT: https://www.gametracker.com/player/[RAGE] Gracu %3Ax/54.38.135.239:30040/Znajomość SM:3/10Link do profilu Steam:*Klik*Mikrofon:Posiadany Mutacja głosu:TakCzy przeczytałem regulamin Admina?:Przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Na Tak Aktywny+ Bez problemowe zachowanie na serwerze HNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 W zasadzie to wystarczy tam adminów Ale wiadomo że na tak +Super zachowanie +Nie przeszkadza w grze +Ma zajebisty głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Tak aktywnosc ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Na tak doświadczenie aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiedz Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 (edytowane) Na tak +/-aktywnosc +doswiadczenie +zachowanie na serwerze +pomocny Edytowane 4 Lipca 2022 przez Dzwiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 na tak +aktywnosc +sm +doswiadczenie +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 na tak +aktywny +miły +pomocny 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 6 Lipca 2022 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi