tosiek Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nick: tos1ek Wiek: 16 latek Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Siedzę dużo na serwerze jestem pomocny oraz na serwerze nie zawsze są admini, a dodatkowy nigdy nie jest zły. Doświadczenie w adminowaniu: Kilka razy się zdarzyło zostać Mikrofon: TAK Steam: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Na tak, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Oczywiscie, ze tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 -gm nie podałeś ale już się nie będę przypierdzielał NA TAK!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Weź tam moje podanko zobacz ?? Jestem na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Takkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 No pewnie ze na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 lol tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Napisz do dowolnego Technika na Pw, podając link do podania. *Jeżeli na serwerze nie ma Technika, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi