Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na mopez

Udostępnij

Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) -

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/asaso098

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Mops
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Kolega mi daje bezpodstawnego ctbana po tym gdy usiłował pójść na shifcie i zabić któregoś z ctków. Został niefortunnie zabity a później się zrespił tłumacząc się, że wyrzucał broń. Nie robił kompletnie nic w stronę wyrzucenia broni oprócz podchodząc na shifcie z wyciągniętą bronią. 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB

Data i godzina zdarzenia: 15.05 może minute przed lub po 28.06.2022
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) Demko jb_blank4 15.05 28/06/2022 rundy niestety nie pamiętam bo zirytowany wyszedłem z serwera 

• Wrr! 1
  • Haha! 1

Zmieniam tytuł 

Przez SchMidT,

Po dostaniu desert eagle'a i otworzeniu cel przez strone ct, patrząc się w dół szedłem przed swoją cele na shift'cie wyrzucić broń. Grzechu zabił mnie, popełniając zbrodnie ( tzw. freekill). Powiedziałem - wyrzucałem broń, zrespiłem się i wykonywałem dalej polecenia. Zabił mnie ponownie, wykonując swojego drugiego już fk.

Powiedziałem, aby dał mi freeday za te freekill'e, natomiast odpowiedział przecząco. Nadałem mu ctbana i wyszedł z serwera
Dodam, iż zarówno w tytule skargi jak i tutaj

8 minut temu, Grzechu napisał:

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Mops

Jest prowokacja w moją stronę

Dodatkowo, wzór skargi jest niepełny, o czym świadczy brak swojego własnego linku do steam

9 minut temu, Grzechu napisał:

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) -

Kolejna abstrakcyjna skarga w moją strone

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności