Grzechu Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/asaso098 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Mops Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Kolega mi daje bezpodstawnego ctbana po tym gdy usiłował pójść na shifcie i zabić któregoś z ctków. Został niefortunnie zabity a później się zrespił tłumacząc się, że wyrzucał broń. Nie robił kompletnie nic w stronę wyrzucenia broni oprócz podchodząc na shifcie z wyciągniętą bronią. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 15.05 może minute przed lub po 28.06.2022 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) Demko jb_blank4 15.05 28/06/2022 rundy niestety nie pamiętam bo zirytowany wyszedłem z serwera 1 1 Zmieniam tytuł Przez SchMidT, 28 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Po dostaniu desert eagle'a i otworzeniu cel przez strone ct, patrząc się w dół szedłem przed swoją cele na shift'cie wyrzucić broń. Grzechu zabił mnie, popełniając zbrodnie ( tzw. freekill). Powiedziałem - wyrzucałem broń, zrespiłem się i wykonywałem dalej polecenia. Zabił mnie ponownie, wykonując swojego drugiego już fk. Powiedziałem, aby dał mi freeday za te freekill'e, natomiast odpowiedział przecząco. Nadałem mu ctbana i wyszedł z serwera Dodam, iż zarówno w tytule skargi jak i tutaj 8 minut temu, Grzechu napisał: Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Mops Jest prowokacja w moją stronę Dodatkowo, wzór skargi jest niepełny, o czym świadczy brak swojego własnego linku do steam 9 minut temu, Grzechu napisał: Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Kolejna abstrakcyjna skarga w moją strone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 1 Lipca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi