MaciusNo1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Nick: Maciuś Nick admina: Adaś ArenaSkilla.pl Długość bana: permamentny Data i godzina: 2022-06-26 22:54 Serwer: de_mirage Powód bana: Wallhack Mapa: de_mirage Rozpiska: 0:51 Gracz patrzy w rampę, natomiast jak mógł zobaczyć w rogu monitora podchodzili do wyjścia z pałaców, gdzie nagle się odwrócił w pałace. Nie mógł ich usłyszeć, wszyscy szli na shifcie. 2:24 Gracz wcelowuje się przez ścianę 7:27 idealne celowanie przez smoke 8:00 gość wpatrzony w pałace, gdzie większość graczy na midzie i uproczywie czeka na gracza, który podchodzi do wyjścia z pałaców 8:20 gracz widzi, że podchodzi górą mida, natomiast gdy nie zdążył wychylić terrorysta z góry już wychylał z dołu i zmienił nagle celowanie na dół /\ Po tej akcji dostał ode mnie bana. Podsumowując gracz, który posiada 10-letniego weterana nie potrafi się poruszać w trakcie rozgrywki, jego movement jest na poziomie silvera. Nie potrafi rzucać większości granatów, a na pewno żadnego nie pokazał. Według mnie próbował się kryć z wallhackiem, natomiast jednak mu to nie wyszło. --- Po delikatnej konwersacji z graczem na chacie dowiedziałem się, że niby ma 31 lat, gdzie nie potrafił zachować ortografii na chacie. Nie posiadał dodatkowo mikrofonu, nie odezwał się ani razu. Kontr rospiska: 0:51 nie moja wina że taki timing sobie wybrali, przeważnie bs A kryłem max z 2 osobami na początku rund, czasami z 1 więc sprawdzam to i to 2:24 przypadek, nawyk z 1.6 7:27 luck 8:00 pusty bs A mam odpuścić i biec z resztą na mida wg Cb? Lepiej jest bronić niż odbijać bombsite 8:20 to chodzi Ci o akcje w konektorze bo po tym bana dostałem a nie na jakimś midzie, było info od drużyny, zarówno pierwszego którego skasowałem widziałem jak i drugiego też widziałem bo wychylił, stąd skan przez boxa w konekcie, stojąc tt-ek widziałby mój caban a tak na kucaku gdyby zdecydował się wbiegać była szansa zeskanować go, chybiłem jeden strzał, musiała się broń przeładować grałem awp Co do tego: ''Podsumowując gracz, który posiada 10-letniego weterana nie potrafi się poruszać w trakcie rozgrywki, jego movement jest na poziomie silvera. Nie potrafi rzucać większości granatów, a na pewno żadnego nie pokazał. Według mnie próbował się kryć z wallhackiem, natomiast jednak mu to nie wyszło.'' Nwm jak się mam odnieść może w ten sposób, nie poruszam się jak młody Bóg już ale wcelować się umiem, timing też jest jeszcze oki i z aimem też jest nie najgorzej. Granatów to ja rzucałem przeważnie 4 w ct molo rampa smoke palac i to samo na b tak żeby sobie zająć default na A na luzie a na B po to żeby ewentualnie nie wyjechał ktoś na pełnej z apsów. Sorry nie jestem smoke criminal. Żeton 10 letniego weterana mam zgadza się, co do wieku też się zgadza a to, że mikro nie używam to już moja sprawa, to musi mieć sprawne admin a nie gracz, jeżeli już tak bardzo chcesz sprawdzić czy faktycznie te 31 mam to mogę wejść na jakiś dsc. I najlepsze o ortografie się czepiasz gdzie mi się język klawiatury na angielski przestawił i nie pisało ś, ć, ź... Gram w tą grę bardzo długo w 1.6 ponad 3300 godzin a tu w cs go ponad 9100 godzin ponad 5000 rozegranych meczy w cs go z czego ponad 2600 wygranych + faceit jeszcze. Nie potrzebuje czitów żeby dobrze grać. Pierwszy raz spotkała mnie taka nieprzyjemna sytuacja. Gdybym faktycznie używał wallhacka to nie pisałbym odwołania ponownie w zasadzie wgl nie pisałbym. Zależy mi jednak żeby udowodnić swoją niewinność. Prosiłbym żeby ktoś zerknął to demo jeszcze raz . 2 podane czasówki są +/- przypadek i luck jak już ktoś tak bardzo chce to podpinać pod wh to niech ma 3 pozostałe są na - wytłumaczyłem je po krótce powyżej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Co ci da napisanie kontr odpiski skoro ja demko ogladalem i zdania nie zmienie Moim zdaniem posiadasz cheaty @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciusNo1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Nie gram od wczoraj czy od roku, średnia stażu ludzi grających na Waszym serwerze wynosi 900 godzin około, dla mnie to są nowe konta właściwie, ludzie bez doświadczenia oprócz tego które zyskali grając na serwerze prawdopodobnie, część na vipie. Taka osoba też dała zgłoszenie i coś tam wypisywała dziwnego na czacie drużynowym. Sytuacje które wymienił admin są naciągane pod wallhacka czyli typu krycie bs-a w pojedynke na który są 3 wejścia z czego jedno właściwie przyciąga uwagę moich teammateów czyli środek, reszta pasie się sama albo jak ktoś się poczuje to pójdzie. Jak można uznawać sytuację kiedy kryjesz ten bs już nie ważne który za +ban? Na chłopski rozum pozostaje 2 wejścia czyli to co patrzyłem rampa i pałac. Ban jest nie słuszny i naciągany, równie dobrze, to co podpinacie mi pod wh można podpiąć komuś innemu dobrze grającemu bo jest kilka takich osób na serwerze u Was. No szanujmy się. Nie otrzymam ub oczywiście się z tym nie pogodzę bo jak można się pogodzić z czymś, z czym człowiek nie ma nic wspólnego. Kolejna sprawa jak jest robiona rozpiska i ktoś ją ogląda to po sprawdzeniu zazwyczaj wszędzie odbywa się to w takim wzorze czasówka + ban/ -ban odnośnie sytuacji. Też adminowałem na kilku sieciach, ubt też było jak człowiek miał te parę lat mniej więc wiem bardzo dobrze jak to powinno być rozpisane. Jeśli tak ma być to więcej już Wam nie będę tu zajmował czasu, co najwyżej pokażę demko na innych sieciach i tą rozpiskę admina to się prosi o pomstę do nieba niestety . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Rozpiska odemnie 0:51 patrzy rampe gdy gracze szykują się do wyjścia odwraca się na palac(ginie) 2:18 scanuje smoka w ktorym nikogo nie ma(wie ze tt przejmuje a) 2:27 normalny frag następna runda patrzy rampe po jakims czasie odpuszcza, idzie na schody i patrzy palac 4:24 slyszy gracza zabija w plecy 4:55 bierze scouta pickuje palac zabija(normalny kill) 7:02 slyszal jak gracz nie wskoczyl do okna i go zabil 7:18 widzi zabija 7:29 podchodzi apsy gdzie jest smoke potem zaczyna scanowac full auto smierci zabilo chlopa gdy smoke juz schodzil 8:02 normalne ze patrzy palac skoro kolega kryje mu rampe to ze wiekszosc byla na midzie to nie znaczy ze musi odpuscic site i isc na fragi 8:20 patrzy mida gora dol gora dol zabija chlopa z gory dostaje bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Po obejrzeniu demka stwierdzam iż było parę normalnych i fartownych sytuacji lecz było także kilka idealnych pickow/wcelowań itd. Brak UB - @ Moderator odrzucone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi