Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina, (który nie ogarnia co się wokół niego dzieje) Intaimer

Udostępnij

PoLaR

Rekomendowane odpowiedzi

W dzisiejszym odcinku zbieramy minusiki dla intaimera

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/niolon/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198385450254

Nick oskarżonego: Intaimer 
Opis sytuacji: Ogólnie darzę sporą sympatią owego admina i zawsze mu dzień dobry mówię, aczkolwiek admin mnie chyba nie lubi i nie reaguje na moje zgłoszenia na u@ jak i na czacie, jest to nie pierwsza taka sytuacja,  a gdy staram się, aby admin dał komus gaga/mute bo mnie prowokuje to nie robi z tym nic, tylko daje mi z bomby gaga jak i bana,a innym nieskończenie ostrzeżenia (przykłady poniżej)
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 22:30 22.06, 23:30 22.06, 23:00 20.06, 22:30 19.06
Dowody: 0:0 jb_lego_jail_2k17b (jako iż tego dema jeszcze nie ma postanowiłem się pofatygować i nagrać epickie nagranie w moim wykonaniu, dlatego pozwolę sobie rozpisać te moje nagranie, aby kochany m@ się nie męczył, oczywiscie jak demko się pojawi to zgłoszę tego posta, aby szanowny moderator edyował ) , https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20220620-223358-361926926-jb_canceris_beta3a-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-2316.ziphttps://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20220619-230733-804556290-jb_dust2_v50-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-2339.zip, ba jail voodo 23:25

00:08 2 jakiś no name mnie prowokuje JP JP, ale no nie wiem, może im rzeczywiście chodziło o "jestem pe*ałem", aczkolwiek wydaje mi się, że to oznacza "je*ać polara", aczkolwiek pozostawię to ocenie m@, aczkolwiek admin intaimer nic z tym nie robi.

00:40 daje zgłoszenie na u@, aby admin coś zrobił z tagiem osoby, bo miał "je*ać polara" w tym tagu i mnie to uraziło, aczkolwiek admin nic z tym nie zrobił, tylko wolał dać mi gag na 30 min 

00:50 intaimer pisze, że niby dał ostrzeżenie, aczkolwiek typek dalej nie zmienił nicku i dalej admin nic z tym nie zrobił

1:57 admin daje mi gaga XD, a osobie, która ma  tag w nicku, który mnie obraża, nic nie robi 

LECIMY DALEJ Z KOKSEM jb canciers

0:0 admin nadużywa permisji 

image.png.7daf5ab87c1d3c56663fd59e1ecff385.png

1:2 Gracze mnie prowokują, obrażają, ale oczywiście ja dostaje gaga

Lecimy dalej DUST

00:00 MÓWIĘ ADMINOWI na u@, że 2 osoby mają tag co mnie obraża i nic z tym nie robi, dalej 2 osoby mają owy zły tag, a adminek nic nie robi

1:1, albo 1:2 (po tym jak wyszedłem z serwera) Admin pucuje się i przeprasza za to, że dał ostrzeżenie tym 2 zdziarskiemu i wylocikowi, i gdy mnie nie było na serwie to zdziarski sobie dalej ustawił owy nick, a admin nic z tym nie zrobił, czyli mam rozumieć, że jak intimer wyjdzie z serwera to ja mogę śmiało sobie ustawić nick "j**ać intaimer"?

Lecimy dalej (tutaj taka sama sytuacja jak z pierwszym demkiem)

0:50 Daje słuszne zgłoszenie, że kapus mnie prowokuje i obraża tagiem 

1;00 intaimer daje ostrzeżenie kapusiowi

1:36 daje zgłoszenie, że janek mnie wyzywa, słuszne zgłoszenie 

2:40 KAPUŚ DALEJ NIE ZMIENIŁ NICKU i oczywiście nic nie dostał, a ja dostałem bana bez żadnego ostrzeżenia za niby spam na u@ XD, gdzie napisałem 3 zgłoszenia, które były słuszne 

To co owy admin robi jest pajacerką i patologią, dodatkowo jest jeszcze nowym adminem i widać, że nie ogarnia, proszę coś z tym zrobić, dziękuję za uwagę

Admin nie jest obiektywny, a według mnie w administracji, obiektywność powinna być na 1 miejscu.

ELO BENC

• Lubię to! 1
  • Wrr! 1
  • Smutne. 4

Dodaję cenzurę

Przez Terminator,

Odnosząc sie do pierwszego nagrania dokładnie w minutach tak jak zrobiłeś to ty.

00:08 - JP oznaczało jebać policje a że na serwerze są młodsze osoby razem z kapuś kapuś zacenzurowaliśmy te słowa pisząc skrutem (Grasz na serwerze gdzie odgrywa się role więźniów albo Klawiszy-Policjantów więc ta pisownia jest adykwatna do serwera)

00:40 - Tag Jeb** Polara nie był w tej sytuacji słyszny ale jak widać na nagraniu sam zaczełeś po tym JP prowokować gracza KapuśKapuś który się sdenerwował na ciebie i ustawił taki tag (ostrzeżenie dla dwóch graczy)

00:50 - Inatimer dał ostrzeżenie dla gracza o Nicku KapuśKapuś (Jakbyś nie był zajęty spamowaniem na u@ napewno byś to usłyszał ;) )

01:57 - Jak widać nie była to twoja pierwsza sytuacja że ty dostajesz gaga a gracz nie w każdej skardze coś o tym piszesz że jesteś najbardziej poszkodowany i wgl (Są czyny są konsekwencje)

canciers

0:0 admin odtworzył dzwięk gdyz był haos na serwerze i nikt nie mógł usłyszeć własnych myśli ( czytaj komunikaty jakie ci wyskakują po lewej stronie)

1:2 - Jak następnym razem graczę cię prowokują polecam poprostu nie zwracać uwagi a nie odrazu spamić na u@

Drugie Demko

01:00 - KapuśKapuś dostał ostrzeżenie

I koniec bo dalej nie chce mi sie wypowiadać na twój temat.

Jak cie nie ma na serwerze to jest wszystko elegancko fajna atmosfera i ogólnie wszystko dobrze nagle jak ty wbijasz to każdy jest przeciwko tobie. Nikt ci na tym serwerze przysłowiowo "Dupy lizać nie Będzie" Jak sie pościelisz tak sie wyśpisz mój drogi sam sobie zapracowałeś takim zachowaniem na to jak cię teraz inni postrzegają.

Edytowane przez Zdziarski
  • Haha! 2

Cudowne bylo czytanie tego naprawde 

odnoszac sie do skargi Pana P 

demko 1 

Na pierwszym demku widac ze wchodzac odrazu na serwer wylocik mowi (applauz) zdanie ,,polar wez'' odrazu po tym widac jak piszesz ,,sklej pizde'' to jest jakies 10 s po twoim wejsciu na serwer pozniej dostajesz upomnienie od 2 adminow naraz zebys ogarnal kulture i jak widac na nagraniu odrazu rozkazujesz dla wiqusi na u@ zeby ,,zbanowala ta kurwe'' ja odrazu odpisuje ci ze dalem mu opomnienie i przy okazji odpisujac ze ,,nie rozkazuj dla adminow'' i oczywiscie musiales wysmiac to co napisalem  i po jakies minucie dostajesz odemnie gaga na 30 minut (chociaz uwazam ze powinienm dac ci na wiecej) dostajesz tego gaga za to ze wszedles na serwer odrazu piszesz sklej pizde pozniej piszesz ze mam zbanowac ,,TA KURWE'' i na koniec sie ze mnie wysmiewasz. Tyle co do tego 1 demka 

(a i tutaj tylko dodam byl mlyn na serwerze i ledwo co slyszalem jakie polecenia wydaje warden wiec uzylem bindu zeby bylo troche ciszej i wcisnalem to tylko raz po czym kazdy w miare zacza sie normalnei zachowywac a ty piszesz w skardze ze ja naduzywam tego i spamie XD wlacz sluchawki zaloz okularki i przedewszystkim mozg ) 

demko 2 

na drugim demku widac ze ledwo co zdazylem wejsc na serwer i juz jest pisane na u@ ze kapus uraza cie tagiem i slychac po 5 s jak ja odrazu reaguje ze ma usunac ten tag powiedzialem 3 razy ze ma usunac ten tag i ci mowie ze to nie jest twoje zdanie pisanie do ludzi ze maja cos usunac, napisales na u@ tyle wystarczylo bo odrazu kazalem mu to usunac i znowu widac na nagraniu twoje chyba ulubione zadanie ,,nie rozkazuj mi'' co w sumie mnie troche rozsmieszylo .Po chwili widac jak janek pisze do ciebie ,,polar ty **** ale bym cie wyruchal" znowu mijaja 2 s i ty piszesz na u@ (ja w tym samym momencie bez zadnego upominienia wpisuje mu gaga za obraze) jeszcze w miedzyczasie kostek (kapuskapus) napisal na chacie ze zmienil swoj tag i sie poprawil , no i poszedl gag dla janka za obraze w twoja strone (oczywisice odemnie) i tez slychac na nagraniu jak pan janek odrazu ciebie przeprasza. Jakis pare sekund po upewnieniu sie ze caly czas jedyne co robisz to piszesz na u@ stwierdzilem ze dostaniesz bana za to co robisz poniewaz ja doskonale widzialem co ustawil pan kostek i mowilem mu to nie zmienil i dostanie za to konsekwencje

kiedy ciebie nie ma na serwerze kazdy sie dobrze bawi kazdy ze soba rozmawia i tylko zaznacze (nie wiem czy to jakis zbieg okolicznosci albo nie ale od kiedy mam admina codziennie przez 2/3 godziny jest po 23/24 osoby na serwerze i jestem jedynym adminem w tym momencie i nie bylo zadnego problemu na mnie przez te 2 dni) ale kiedy juz wchodzisz na serwer to odrazu kazdy reaguje z takim zmartwieniem bo jak widac na nagraniach wchodzisz na serwer witasz sie z kims i odpalasz nagranie 

ogolnie bardzo nie fajne zachowanie ze przez osoby pokroju ciebie ten serwer sie stacza i wspaniale chlopaki ktore chca porozmawiac pograc i posmiac sie na serwerze musza sie zastanawaic czy przypadkiem przez ciebie nie bedzie skargi napisanej na nich 

moim zdaniem zachowujesz sie jak totalny 13 latek jest to zenujace zachowanie i chcialbym za pisanie takich wlasnie skarg zebys dostal jakies konsekwencje

to jest moja pierwsza i mam nadzieje ostatnia odpowiedz na tego typu skargi pozdro dla dobrych ludzi z areny i zycze wam wszystkiego najlepszego a tobie panie polar zycze zebys przestal miec smutne zycie 

Edytowane przez inatimer
  • Haha! 3

9 godzin temu, PoLaR napisał:

0:0 admin nadużywa permisji 

czy według ciebie przypadkowe puszczenie "binda" oznacza ze ktos permisji naduzywa? Gratulacje, kazdemu moze sie zle wcisnać "PANIE IDEALNY"

00:08 2 jakiś no name mnie prowokuje JP JP, ale no nie wiem, może im rzeczywiście chodziło o "jestem pe*ałem", aczkolwiek wydaje mi się, że to oznacza "je*ać polara", aczkolwiek pozostawię to ocenie m@, aczkolwiek admin intaimer nic z tym nie robi.

Nie ma on obowiazku zmieniac tego taguXD to sa zwykle 2 litery, dziala to na takiej zasadzie ze jezeli mialbym np. JR w tagu tez byloby to obrazliwe? niestety ale nie Polarku świat sie nie kreci wokol ciebie

00:40 daje zgłoszenie na u@, aby admin coś zrobił z tagiem osoby, bo miał "je*ać polara" w tym tagu i mnie to uraziło, aczkolwiek admin nic z tym nie zrobił, tylko wolał dać mi gag na 30 min 

Wszyscy posiadajacy ten tag dostali ostrzezenie i usuneli go, natomiast ty po ostrzezeniu wolales dalej prowokowac

0:50 Daje słuszne zgłoszenie, że kapus mnie prowokuje i obraża tagiem 

Usunal ten tag po czym prowokowales, moze to dlatego go ustawil spowrotem?

Piszesz ze go lubisz, ale i tak przyszedles sie na niego rozjebac. No troche xD. Ogolnie inatimer jest wedlug mnie, jednym z lepszym administatorow. Nie mutuje za byle co i jest wyrozumialy. Po prostu nie ma kija. J60

• Haha! 1

Nie prowokuj. SPAM

Przez Terminator, , edytowane

~PolaR "Gdybym jeszcze miał Admina to pierwszy byś miał perma" to naprawdę trzeba być mistrzem by napisać skargę na Inatimera który siedzi na tym serwerze większość dnia i ogarnia, a wbije PolaR raz dziennie na 10m i jedyne co zrobi to zdenerwuje  wszystkich i wielce zdziwiony czemu wszyscy piszą " jebać Polara" Serio gościu żenada 🙃

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności