xEasy66 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nick: xEasy66Wiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem opanowany, wyrozumiały i pomocny, umiem zapanować nad serwerem żeby był spokój, posiadam doświadczenie z bycia adminem i umiem pełnić te role a przyda się osoba która pomoże ogarnąć serwer obecnej administracji bo JB bez adminów to zoo.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Wielokrotny admin JB i DrJak długo gram w CS:GO?: 2k godzin na koncie ale zacząłem dawnoW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnych, jak mam czas to wchodzę, najcześciej po 16Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] xEasy66/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/xEasy66/Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) takCzy przeczytałem regulamin Admina?: takSID: STEAM_0:0:216583325 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 nie nie nadajesz sie i tyle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie -dengu -słabe zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nie zachowanie 4 dni aktywności degradacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 okres próbny(ostatnia szansa) +jakaś aktywność jest, ogarniał podczas swojej kadencji -degradacja +/- zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Slabe zachowanie daj se czasu i pozniej zloz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 na nie tak samo jak adibo pograj troche i dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 na nie yikes zachowanie cringe aktywność mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 tak ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie XD -jestes bezbeczny -nie ogar -aktywnosc Grasz od 3 dni i pisesz podanie HAHA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Czerwca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi