Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanko

Udostępnij

noskillPL

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) noskillPL
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Mam na imię Kuba, lat 28, mam niemałe doświadczenie w pełnieniu stanowiska 'admin serwera'. Nigdy nikogo nie faworyzuję. Nie mam w zwyczaju dawać ponosić emocją. Spory zawsze staram się rozwiązywać najspokojniej jak to możliwe. Wydaje mi się, że mój wiek też jest na plus. Nie zaliczam się do osób impulsywnych. Umiem odróżnić dobrego gracza, który ma dobry dzień, od gracza, który używa wspomagaczy.
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Miałem styczność z 'adminowaniem przez ok. rok na innej serwerowni, z przyczyn oczywistych nie będę podawał jakiej. Miałem również kilka epizodów na innych serwerach, włącznie z tym, rezygnacja była wówczas z powodu lagów przez dłuższy czas przez które nie dało się grać.
Jak długo gram w CS:GO?: Na koncie prawie 5k godzin, gram jak dobrze pamiętam od końca 2016 roku
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Ostatnie 2 tygodnie było sporo wolnego więc można było grać, więc od poniedziałku do piątku średnio od godziny 16 do 22, w weekendy bez ogranniczeń.
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) KLIK
Znajomość SM: (Skala określona w poniżej) 3/10
Link do profilu Steam: KLIK
Mikrofon: (Tak/Nie) Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności