noskillPL Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) noskillPLWiek: 28Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Mam na imię Kuba, lat 28, mam niemałe doświadczenie w pełnieniu stanowiska 'admin serwera'. Nigdy nikogo nie faworyzuję. Nie mam w zwyczaju dawać ponosić emocją. Spory zawsze staram się rozwiązywać najspokojniej jak to możliwe. Wydaje mi się, że mój wiek też jest na plus. Nie zaliczam się do osób impulsywnych. Umiem odróżnić dobrego gracza, który ma dobry dzień, od gracza, który używa wspomagaczy.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Miałem styczność z 'adminowaniem przez ok. rok na innej serwerowni, z przyczyn oczywistych nie będę podawał jakiej. Miałem również kilka epizodów na innych serwerach, włącznie z tym, rezygnacja była wówczas z powodu lagów przez dłuższy czas przez które nie dało się grać.Jak długo gram w CS:GO?: Na koncie prawie 5k godzin, gram jak dobrze pamiętam od końca 2016 rokuW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Ostatnie 2 tygodnie było sporo wolnego więc można było grać, więc od poniedziałku do piątku średnio od godziny 16 do 22, w weekendy bez ogranniczeń.Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) KLIKZnajomość SM: (Skala określona w poniżej) 3/10 Link do profilu Steam: KLIKMikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 tak wiek aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 tak ogar wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Na Tak +wiek +ogar +uspokaja mnie gdy się wnerwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 na tak +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 +miły +ogarnięty +kulturalny +wiek +aktywność +giga koks Na taak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Admin nadany Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 21 Czerwca 2022 przez ToruT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi