Novu Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Ogólnie to chciałbym, prosić o unmuta. Mam dużo czasu i bym sobie pograł, ale bez mikrofonu to nie to samo co nie. I tam jakbym znowu dostawal za duzo commsow za wyzywanie czy cos to mozna by bylo nadac z powrotem co nie. @ xdar1uNqq😇 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
applauz Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Jestem za. gadam sporo z novu i mysle ze da rade opanowac emocje 1 3 Spam Przez Tomgra, 16 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 (edytowane) 22 minuty temu, wylocik napisał: Jestem za. gadam sporo z novu i mysle ze da rade opanowac emocje Sorki że się wypowiadam, ale ta wypowiedź nie powinna być brana pod uwagę Novu dostał już dużo ctban'ów za faworyzacje ciebię to że sporo z nim gadasz i to nie znaczy ze masz cos do tego. Edytowane 16 Czerwca 2022 przez ponczek 1 3 Spam Przez Tomgra, 16 Czerwca 2022, edytowane 16 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi