PapierzSkyhunter Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach):JB Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Myślę że zasługuję na tą rolę ponieważ długo gram już na jb , z przerwami ale gram juz 2 i pół roku. Jestem do wszystkich pozytywnie nastawiony i dbam o miłą atmosferę na serwerze . Jestem aktywny po mojej sporej przerwie od cs a . Stosuje się do regulaminu i jeżeli jakiś gracz go nie przestrzega to zwracam mu uwagę. Zawsze jestem chętny do pomocy innym graczom jeżeli takiej potrzebują. Posada administratora jest mi już znana , znam dobrze komendy i przewinienia z regulaminu. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.):Doświadczenie mam duże role administratora miałem na 4 innych serwerach . Jak długo gram w CS:GO?: W cs go gram około 3-4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od rana do wieczora najczesciej 11-14 16-23 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/papierzskyhunter/ Mikrofon: (Tak/Nie)Tal Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Jeszcze nie ale przechodze Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak ( Raczej się nie dostane ale chcę spróbować . ) 2 Zgłoś post i podaj odpowiedni link GT, to podanie zostanie otworzone Przez Tomgra, 13 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Czerwca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Brak linku GT Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi