Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Heroyda

Udostępnij

Novu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: NovuPL

Link do steam oskarżonego: HeryodPL

Nick oskarżonego: @ Heryod
Opis sytuacji: Mapa wcześniej obrażałem, dostałem knebla mapa potem powiedziałem do gracza Bagietki "zamknij morde", bo jak to on ma odklejke za odklejką, dostałem ostrzeżenie, żebym nie prowokowal, potem powiedziałem "Bagietka ma 19 lat i nie pogodzil sie z jego wada wymowy przez ktora byl/jest/bedzie obrazany po czym najlepszy administrator nadaje mi muta na 720 minut. Mam nadzieje ze tym razem skarga nie zostanie odrzucona jak poprzednia
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 2022-06-06 12:37
Dowody:  demko z cloudsow z tej godziny^, 2 lub 3 runda 😜

• Haha! 2

Nazwy tematów muszą określać ich treść (zmieniłem). Usunąłem również zbędne prowokacje.

Przez Tomgra,

30 minut temu, Novu napisał:

Mapa wcześniej obrażałem, dostałem knebla

Zapomniałeś dodać że dostałeś na poprzedniej mapie dostałeś ostrzeżenia za obrazę.
(W związku z tym do obejrzenia również demko z poprzedniej mapy przy najmniej od momentu kiedy dołączył novu)

A teraz tak szczerze to już dawno powinieneś dostać perm silenca. Prowokujesz kogoś zawsze gdy jesteś na serwerze. 30> commsów przez ostatni miesiąc i kilka dni....
Potem mówisz że gracze nie grają przez 'zbyt wysokie commsy' gdy ty dostajesz z 25 po 60min< XDD
Tutaj SS wiadomości od nowego gracza który m.in przez ciebie nie chce grać na serwerze.
image.thumb.png.1f3de570e3b34a112dbfa93e0f71c90c.png
Po za tym zawsze jak jestem na serwerze to dostajesz ode mnie chociaż jedno ostrzeżenie. Jakby to zsumować powstało by z 10> ostrzeżeń.

Zastanów się może trochę nad sobą. 

Edytowane przez Heryod

10 minut temu, Heryod napisał:

Zapomniałeś dodać że dostałeś na poprzedniej mapie dostałeś ostrzeżenia za obrazę.
(W związku z tym do obejrzenia również demko z poprzedniej mapy przy najmniej od momentu kiedy dołączył novu)

Zapomniałes to ty chyba, ze ostrzezenia resetuja sie co mape.

11 minut temu, Heryod napisał:

A teraz tak szczerze to już dawno powinieneś dostać perm silenca. Prowokujesz kogoś zawsze gdy jesteś na serwerze. 30> commsów przez ostatni miesiąc i kilka dni....
Potem mówisz że gracze nie grają przez 'zbyt wysokie commsy' gdy ty dostajesz z 25 po 60min< XDD

Moje commsy - Moja sprawa, gdyby kazdy mial dostawac permy za commsy w miesiacu to obecnie 3/4 serwerra by miala perma ;33

12 minut temu, Heryod napisał:

image.thumb.png.1f3de570e3b34a112dbfa93e0f71c90c.png

Ostatnio siedziałem z nim na discordzie, i z tego co mowil on lub jego koledzy, przestal grac przez ludzi którzy wyzywaja, oraz dowiedzialem sie ze po napisaniu skargi zostal zwyzywany przez jakiegos admina (nie wierzysz sam sie spytaj) 

Podsumowując twoją wypowiedz, pokazałeś iż nie znasz regulaminu (ostrzezenia)

14 minut temu, Heryod napisał:

który m.in przez ciebie

Pomówiłeś mnie, w momencie gdy był na serwerze, robiłem coś a pózniej siedziałem z nim i jego kolegami na discordzie. 

16 minut temu, Heryod napisał:

Po za tym zawsze jak jestem na serwerze to dostajesz ode mnie chociaż jedno ostrzeżenie. Jakby to zsumować powstało by z 10> ostrzeżeń.

Gdyby zaczac sumowac kazemu ostrzezenia kazdy by musial chyba juz po permie dostac ;33

Prosze o wyciagniecie konsekwencji, za brak znajomosci regulaminu oraz pomowienie dzks

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności