Kvba Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Typ Grafiki: Baner Tematyka: Może być coś z piorunami lub inne ładne tło jak macie coś Wymiary: Na forum Kolorystyka: Ciemna lub jasna jak będzie pasować Napis/y: Kuba Inne uwagi: Nie mam :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) Jak dobrze zrozumiałem to chodzi o tło profilowe... P.S: Nie starałem się xD Grafika zrobiona w 3 minuty XD Edytowane 3 Czerwca 2022 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 (edytowane) Nie wiem czy Ci się spodoba ze względu na to, że jest to moja czwarta grafika po bodajże 2-rocznej przerwie. Edytowane 4 Czerwca 2022 przez Demov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 6 Czerwca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi