offnest Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Nick: offnest Nick admina: Nikos (bo chyba go skracał) Długość bana: ban skrócony przez @ Nitos na 43200 ( 1 Miesiąc) Data i godzina: 2022-05-11 15:45 Serwer: JailBreak Powód bana: skarga/special mass fk Mapa: nie pamiętam Piszę odwołanie drugi raz z tego względu iż chciałbym aby moja kara została zmniejszona jak się da mam kilka powodów które podam. Mamy piękny czerwiec ja jako pilny uczeń nie mam żadnych problemów w nauce i chciałbym sobie po całym dniu spędzonym z ziomkami wbić na jb i pograć na ct lecz moje libacje alkoholowe mi to czasami utrudniają. Wyrażam skruchę i proszę o skrócenie kary. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Jeszcze za wcześnie. Granie w tt też jest ok, dasz radę @ Moderator @ Początkujący Moderator Brak ub. (Nitos był pytany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 30 Maja 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi