Hemoglobina Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Nick: Hemoglobina Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mam bardzo duże doświadczenie w byciu adminem i m@. Na serwerze gram już przeszło 6 lat (jak to jeszcze bylo only dd2) i byłem na nim adminem prawie rok czasu. Z większością graczy mam dobry kontakt w szczególności ze starymi graczami. Mam także dużo wolnego czasu i jestes dostepny praktycznie 24/7. Doświadczenie w adminowaniu: M@ Serwera 1vs1 #2 [*], Admin mirage, JB, 1vs1 #2, 2maps [*], MultiAdmin, UBT Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat okolo 3k godzin na 3 kontach W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: jestem praktycznie zawsze jak jest wiecej ludzi wiec tak naprawde w godzinach 17-20 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Hemoglobina/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Nigganiggernygga/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak tak wiem aktywnosc bedzie poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 emmmm ok tak ogar doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 można dać szanse +doświadczenie +sm na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 +doświadczenie +sm na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Po napisaniu podania zero aktywności. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 1 Czerwca 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi