bulimek Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 No to tak zacznijmy od tego ze dostałem dzis ctbana z powodem wyzej podanym (jb_clouds_final5 ( 19.05 )) na 6h. Ostatnio @ xdar1uNqqnarzekał na brak wzorów w skargach to ja teraz ponarzekam na to ze sam musialem sie domyslic za co ctban oraz sam musialem sie domyslic ktore demko mam obejrzeć bo mapa clouds byla w tym dniu grana 2 razy XD. No i ogólnie komus w ubt troche sie odkleilo z tą karą dla mnie, po przeanalizowaniu calego demka napewno nie uzbierało mi się 6h, nie ma tam doslownie nic za co mozna by bylo dac ctbana XD jedyne do czego mozna sie przyczepic to do nieumyslnego obijania na kd bo nie wiedzialem ze to kd XD dostałem info że to @ DjPikotakże tez cie tutaj oznacze 😆 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 25 Maja 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Ban się skończył. Jak chcesz sprawiedliwości, to pisz skargę. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi