offnest Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/offnest Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199124842234 Nick oskarżonego: sus, kijo, nocny marek i inni Opis sytuacji: Zamieszanie na serwerze admini nie reagują na porwadzenie w ct / gdy zaczęła się zabawa kd ct każdemu przeszkadzało itp. admini reagowali tylko i wyłącznie w przypadku wyzwisk co jest absurdalne bo tylko na tym się chyba znają. + dostałem muta i gaga bez żadnych ostrzeżeń po tym jak po przejściu zabawy została ona nagle zakończona oraz gdy ct przeszkadzał mi w trakcie zabawy. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 14:30 / 21.05.2022 Dowody: cała mapa ba_jail_soar_b5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 a co ja monitoringiem jestem że widzę każdego, oglądam jedną osobe a ty mi sie prujesz że chłop cie obija i co miałem dać mu ctbana za coś czego nie widziałem?. Najpierw sobie pomyśl a potem mów kto nie ogarnia. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 jak zginalem to musialem byc na chwile afk więc nie widzialem zeby ktos pisal o tym ze ct obija. i jak cos to dalem ci ostrzeżenie przed mutem i twoje zachowanie sie nie poprawilo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1:20 offnest wchodzi na serwer 1:32 rzuca niepotrzebnym wulgaryzmem 2min wchodzi admin sus na serwer 2:20 offnest wyzywa jakiś graczy ok 2:15 kantos zaczyna śpiewać admin sus daje bind żeby gracze nie nadużywali mikrofonu 4:25 wchodzi kijo na serwer 7:07 offnest wyzywa jakiegoś ctka 7:18 offnest wyzywa jakiegoś ctka 7:34 offnest wyzywa jakiegoś ctka ok. 7:48 offnest dostaje mute na 60min z powodem wyzywasz około 8min słodki robi 3fk (nie zauważył, że warden umarł) (admini nie wiedzą co się dzieje, wierzą graczu ze zabijał tylko zbuntowane osoby) *ct daje zabawę za błąd słodkiego* 9:28 nocny marek 1 raz obija specjalnie ttka (obok był sus nie widział z jego perspektywy) 9:38 nocny mirek 2raz obija specjalnie ttka od razu po tym flobak informuje na vc o tym z adminów nie zyje tylko sus *pisał ze byl afk* 10:50 nocny marek 3 raz obija specjalnie ttka admin kijo już nie żył a flobak dawno dał info na u@ i vc o tym. offnest się denerwuje i pisze to : Spoiler kijo daje gaga offnestowi nocny marek specialne przeszkadzanie/obijanie graczy podczas kd ctban 720 co do reszty @ Nitos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Brak reakcji adminów na zgłaszanego nocnego marka. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi