Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na admina

Udostępnij

czaris

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach): czaris
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Jestem osobą aktywną, zaangażowaną a wszelkie powierzone mi zadania wykonuje na 100%. Jestem miły, pomocy oraz potrafię zadbać o to, żeby na serverze wszyscy gracze dobrze się bawili. Jestem otwarty na wszelkie rozmowy na TS3/Discord ponieważ lubię poznawać nowe osoby i chciałbym integrować się z graczami.
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Byłem adminem na innym serverze lecz było to server 1vs1 (2020) i dobrze sobie radziłem jednak odszedłem ponieważ miałem dużo prywatnych spraw które zabierały mi czas, byłem również administratorem na serverze MTA (Multi San Andreas), szybko się uczę i bycie administratorem na pewno nie sprawi mi żadnych problemów.
Jak długo gram w CS:GO?: w cs gram od 2015 roku - miałem wiele kont steam, na aktualnym mam przegrane 150h. Jeżeli podsumowałbym wszystkie konta od 2015 to byłoby to ok. 2500h.
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej od 16 - 2/3 (jestem nocnym markiem) 
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) - GT  - tak jak napisałem mam nowe konto steam, grałem na Arenie i to dosyć sporo więc wiem co i jak).
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 (szybko się uczę więc poprawię znajomość)
Link do profilu Steam: STEAM
Mikrofon: (Tak/Nie): Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

• Administrator Forum

§5.1. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum.

§5.4. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze.

Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni.

Aplikacja została odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności