Skocz do zawartości

[Odrzucone]Prośba o skrócenie muta

Udostępnij

Bartecki

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze)ExT^-BaRTeCKI
Nick admina:(od którego dostałeś bana)_Kuba_
Długość bana:(Czas bana)26dni
Data i godzina:(dostania bana)20.05.2022 (chwile po 20)

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)JB
Powód bana:(podany przez admina)Rasizm, podpowiadanie,wyzywanie
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)Jb_clouds_final_v5

Była to jednorazowa akcja, jestem aktywnym graczem i czasem zdarzy się wyciszenie na jakiś okres za wyzwiska, jednakże sądzę że mute na 26dni za 1 mapę na której sobie żartowaliśmy (nie powinniśmy) z innymi graczami jest troszeczkę za długi.

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1

@ Nitos poprosił żeby ktoś sprawdził demko z mapy jb clauds, zrobiłem to bo nie miałem co robić. Początek mapy z twojej strony nie był jakiś bardzo zły (w porównaniu do reszty) ale jednak faktem jest to że jakieś 10minów non-stop wyzywałeś się z borczem, wyzywałeś po rodzicach,wyzywałeś go i prowokowałeś do tego dochodzi rasizm, potrafiłeś się powtarzać na vc słowo "nigger" i tak z 10razy, to samo praktycznie co borszczu, tyle że on mniej rasizmu więcej wyzywania, dlatego macie takie same muty. Poza tym nie wydaje mi się że to była jednorazowa sytułacja zgaduje, że pewnie była taka sutłacja kilka razy tylko nie zostało to zgłoszone do @m / admina. @ Nitos

Edytowane przez DjPiko
  • WOW MEGA! 2

Wyzywanie sie po rodzinie, rasistowskie teksty to jest zabawa według Ciebie? Z racj że sam często widze wasze zachowanie na serwerze zreszta commsy mowia za siebie gdzie i tak sa one dawane w ostatecznosco po x ostrzeżeniach mute zostaje, masz czas na ochłonięcie i na delikatne wyciszenie. 

@ Moderator  @ Początkujący Moderator

Edytowane przez Nitos
  • Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności