#$Monster$# Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Mui stim Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) iego stim Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Tomgra Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) no więc nasz modżikson jest strasznie poczuty ze swoją rangą. Spami notkami i warnami na lewo i prawo. Robi problem z niczego. Dobra przejdzmy do rzeczy. Była skarga na blumka(admina) i napisał rezygnację więc aby skarga nie leżała wkleiłem tam link do jego rezygnacji i oznaczyłem tomgre. Po czym dostałem warna za spam. Nie sądzę, aby była to wypowiedź bez powodu. A i co do zgłoszeń: Gdy tetsuya dał temat skargi "skarga" modzik ma to gdzieś, natomiast gdy zrobię to ja to poważny modzik się odpala Nie wiem chłop się na mnie uwziął TAK WIEM XBON ZE PIENIĄDZE SĄ DLA CIEBIE TOP1 I NIE WIDZISZ W TYM PROBLEMU. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) forum Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) wyżej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Na prosbe autora. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi