Kosin Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Nick: ♛An1my♛ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Codziennie gram na Serwerze, i chce pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: byłem już kilka razy administratorem sieci arenaskilla i obecnie jestem. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: teraz mam dużo wolnego czasu z powodu złamanej nogi jestem aktywny od 10:00 do 22:00 Nowy GT: KLIK Link do profilu:KLIK Znajomość SM: 3/10 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 TAK wielkie poklady essy aktywnosc ogar kija brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Tak +Ogar +Aktywność +Niema kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Na Tak +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Na Tak +ogar +aktywność +brak Pana kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 na tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Na tak +aktywnosc + git ziomo +doświadczenie Tak w ogole wspolczuje nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 tak + giga czad + doświadczenie - wyzywa mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 na tak +aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 na tak +aktywność +zachowanie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuchaxx1 Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 na tak +gra duzo -hacker +ogarnia gre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 ta +ogarnia +doświadczenie (admin drv2 i obecny admin 1v1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) Gdyby nie fakt, że twoja aktywność zmniejszyła się po napisaniu podania bym przyjął. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 13 Maja 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi