Novu Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Novusaki/ Link do steam oskarżonego: HenioHamulec & Flobak Nick oskarżonego: ^^ Opis sytuacji: No to ogólnie Ja i Bartecki mieliśmy broń, chcieliśmy ją wyrzucić więc wyjąłem deagla, oczywiscie w tym momencie flobak "nie patrzyłeś się w dół" <-- to samo Bartecki. Potem Zer0poru miał fd, flobak go zabił za nic, potem henio 2 razy. No i ogólnie nie pisałbym o to skargi, bo wystarczylo dac zabawe ALE NA SERWERZE JEST 3 ADMINOW I ZADEN NIC NIE ROBI, to po co tam są? -Zgłaszam gracza - nic nie robią -Spamie na chacie - gag i to dopiero po 2 minutach bo chyba jakiegoś poradnika szukali ;x Serwer: No wiadomo, że JB Data i godzina zdarzenia: 22;30 +- Dowody: Niech UBT, ogląda od 3 do 6 bo dokladnie nie pamietam, tam gdzie zeroporu mial fd to ta runda ;x 9 runda rexon, robi jakas fawore, pytajac sie zeroporu czy strzelac celujac w innego typa, a gdy zeroporu mowi ze strzelac strzela w niego XDD ZAJEBISCIE DOBIERACIE ADMINOW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 co do wpisu na mnie. Tak jak powiedziałem rozpoczynając zabawę " odpowiedz może powtórzyć się maksymalnie 2 razy, osoba która powtórzy 3 raz zostanie zabita" Zero był osobą która powtórzyła 3 raz za co został zabity. wypowiadając się na skargę powyżej Henio jak i Flobak zabili te osoby i jako że nie widziałem czy spojrzały w górę to nie mogłem zrobić nic poza zapytaniem się czy były freekille na osobach które wpisały !freekill 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Zero został zabity przez mnie a to że nie powrócił jak freeday na 2os Było 2 freeday'ów zero i adibo . Adibo wrócił a zero był oddalony o 50m i se stał wiem go zabiłem. Ps. Czekałem z 30sec na jekis ruchy od zero na powrót nie było takich wienc mogłem go zabić 6.Jeżeli podczas rundy zostanie dwóch ostatnich żywych więźniów, gracz który otrzymał FreeDay'a ma obowiązek dołączenia do pozostałej dwójki. Edytowane 7 Maja 2022 przez Heniohamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Maja 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 henio 30 [ctban] przeszkadzasz w prowadzeniu odrzut @ Tomgra + patrz na te wzory bo brak mapy i daty. Musiałem sprawdzić 4 inne z powodu błędów na GOTV :)) 1. Bartecki nawet tej broni nie chciał wyrzucić, miał ją w kieszeni i dobrze się z tym czuł. Ty wyjąłeś ją celując w CTka to dostałeś kule w łeb - mogłes wyrzucić w celach, a postanowiłeś iść dalej, więc to i tak Twoja wina. 2. Zerooporu powinien powrócić, bo taka była liczba graczy, ale najwidoczniej warden pozwolił mu się poprawić, więc nie powinien być znowu zabijany przez henia dlatego dam takiego ctbanika na otrzeźwienie. 3. Jeżeli odpowiedź się powtórzy tak jak zostały wytłumaczone zasady to ginie osoba, KTÓRA POWTÓRZYŁA TRZECI RAZ, czyli zerooporu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi