realfejmior Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Fejmior Nick admina:(od którego dostałeś bana) DOMINO Długość bana:(Czas bana) Permamentny Data i godzina:(dostania bana) 2022-03-12 12:55 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)HNS Powód bana:(podany przez admina) bezpodstawne zgłoszenia Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) seek_bloody_street Siema już nie robie mk i nie wkurzam adminów i prosze o 2 szanse wiem że w grudniu pewnie będę mógl ale no troche lipa 8 miesięcy czekać na unbana i prosze o krótszego bana lub skrócenie możliwości unbana bo do grudnia do za długo dla mnie już te 3 miesiące lepsze by były bardzo prosze a jak nie starcza te kilka dni nie robienie mk i wchodzenie to moge dłużej nie wchodzić na mk bardzo prosze gaga ani muta mi nie zdejmujcie w tym roku ja chce tylko grać I prosze o nie zamykanie tematów dopóki M@ nie odpowie bardzo dzięki jak nie zamknięcie 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 6 Maja 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 5. Zakazane jest pisanie ciągle tych samych tematów/wypowiedzi na jeden temat Odwołanie od bana zostało odrzucone. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi