Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie UBT

Udostępnij

Heniohamulec

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HenioHamulec

Imię: Robert

Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Tutaj bardziej rozpiszę się pod względem drogi po której idę. Moja przygoda z UBT zaczęła się jakieś 2 lata temu. Kiedyś jak grałem na cheatach, ponieważ uczyłem się rozpoznawać, podobały mi się, ponieważ była łatwa gra, ale z czasem pomyślałem żeby pójść z nimi na jakiś serwer, ale nie chciałem psuć innym gry. Grałem i grałem na tych serwerach i spotykałem dużo osób, które grały na wh i aimie, wtedy zrozumiałem jak takie coś potrafi wkurzyć człowieka, wychodzisz i zaraz bania, gdzieś się schowasz żeby pilnować paki, to ten i tak Cię znajdzie pomimo, że nie wie gdzie jesteś. Wtedy po kilku latach, a dokładnie po roku pomyślałem, żeby zwalczać tych ludzi, którzy psują grę i wtedy pomyślałem, że spróbuje być w tym UBT, ale nie miałem żadnego pojęcia o tym, więc wtedy pomógł mi mój przyjaciel, który grał w cs wtedy i tłumaczył mi na czym polegają ss'y, demka, amxbans itd, po prostu mnie uczył i wtedy to zapamiętałem. Zacząłem nagrywać te demka i je wrzucać na forum z rozpiską, aby się ich pozbywać. Wtedy spodobało mi się to i napisałem podanie, wtedy mnie przyjęli i zaczęła się moja przygoda. Powiem Wam w skrócie dlaczego chce zostać UBT. Te stanowisko bardzo mnie kręci, zawsze chce być wyżej nad tymi, którzy nie grają czysto i się ich pozbywać. Lubię pracować w grupie, lubię często myśleć nad tym co robię, nad tym co sprawdzam, ponieważ później to ode mnie zależy gra innej osoby. UBT jest najbardziej z nienawidzonych rang na forum, ponieważ przez nich najwięcej osób kończy grę na danym serwerze. Jestem miły, sympatyczny i zawsze otwarty do pomocy.

Doświadczenie w ocenianiu demek: Oceniania demek nie sprawia mi problemów. Czasami se oglondam demka z Meczu Lub z serwera.

Jak długo gram w CS:GO?: Moja przygoda zaczęła się 5lat temu Przez mojego kuzyna kutry zaraził mnie pasją do grania w Counter-Strike

Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum mogę spędzać codziennie, ale jeśli chodzi o czas, to zależy od dnia. W tygodniu kiedy nie mam żadnych sprawdzianów, kartkówek, prac mogę przesiadywać do 6h, ponieważ tyle siedzę na komputerze . Kiedy sytuacja jest odwrotna, czyli są sprawdziany, kartkówki lub prace, to wtedy ten czas skraca się od 3h do 5h najczęściej i to będzie zależało od tego, jaka jest trudna ta praca i ile ich w tygodniu jest. W weekendy mogę przesiadywać cały dzień, ale mam swoje życie prywatne. Pobiegać gdzieś, potrenować, pograć z kolegami na boisku wtedy na komputer poświęcam najczęściej godziny popołudniowe lub wieczorne, wtedy siedzę tak do 4-6h.

Znajomość SM: 6.5/10

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Heniohamulec/

Kontakt: Steam Discord TeamSpeck 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności