KIJO Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem aktywny, mam doświadczenie, nie wchodzę w bezsensowne konflikty, poprawiłem zachowanie (od 2 miesięcy nie dostałem commsa). Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) kiedyś admin jb/admin 1v1 x2 Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Tak samo jak i pod poprzednim podaniem. "NA TAK +Bardzo pomocny +Aktywność +Doświadczenie +Miły +/- wiek +/-sm " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 NA TAK +OGARNIA +POPRAWIL ZACHOWANIE +TAKL +MUSISZ +DOŚWIADCZENIE +MUSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Coś nie coś potrafi on ma talent +ogarnia +pomocny +wiek +doswiadczenie +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Na nie -slabe zachowanie, kilkutygodniowa przerwa nic nie zmienia 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Na nie -kijj w pupie -mental -wiek -aktywnosc -wyzywa każdego z as ( ss @Kokonek) -nie ma mózgu -łatwo wyprowadzić go z równowagi -słabo rozpisane podanie -admin w godzinach 14-22 (duzo adminów jest o tej godzinie na serwisie, więc po co ma być jakiś .... no xd adminem 4 godziny temu, KIJO napisał: ie wchodzę w bezsensowne konflikty XDD Przykład w/w 4 godziny temu, KIJO napisał: poprawiłem zachowanie (od 2 miesięcy nie dostałem commsa). odpierdal*** borutę, gdy nie ma adminów na serwe ogl podanie do kosza pozdrawiam z rodzinkOM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 na tak +doświadczenie +pomocny +aktywność +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Na tak +ogarnia +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 4 godziny temu, Fejmiorrr napisał: +POPRAWIL ZACHOWANIE Skad mozesz wiedziec skoro masz perma? Na tak Ogar mial juz admina wie co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Na tak +Wiek +Sm +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Okres Próbny. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi