watazka Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Nick: ❃WA†AŻKA❃ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ostatnio gram coraz czesciej, jestem raczej ogarniety i poprawiam sytuacje z "kijem". Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem jb w 2021. Jak długo gram w CS:GO?: od 2017, ok. 1200h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 17-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: Profil Steam Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 1 Maja 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 §6. W przypadku odrzuconej aplikacji na dane stanowisko przez właściciela sieci, moderatora, opiekuna lub major admina, kolejne podanie można złożyć najwcześniej po upływie 1. tygodnia. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi