Zer0Poru Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Nick: Zer0Poru Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina: Cześć wszystkim wychodzę z ofertą zostania adminem ponieważ:Jestem aktywny na serwerze i jest dużo takich sytuacji że ktoś nadużywa lub coś robi tak samo dużo osób bez mutacji które cały czas coś mówią i wszystkich denerwują oczywiście nie chcę nikogo urazić. Zadbałbym o to aby gracze serwera nie nadużywali a szczególnie ci młodsi oczywiście nie będę banował oraz mutował za gadanie sobie tylko jeśli graczom będzie to przeszkadzać. Dużo osób mówiło pisało że mam kija nie chcę mieć takiej opini od innych że mam kija więc będę się starał wyjąc kija. Miałem już okres próbny to wyleciałem lecz nie każdy człowiek jest idealny nadrabiam to godzinami postaram się więcej nie popełniać takich błędów. W skrócie wyjmę kija i nie będe popełniać więcej takich głupich błędów pozdrawiam. Doświadczenie w adminowaniu: Przeciętne ponieważ byłem już tu na serwerze adminem przez niecałe 2tygodnie. Jak długo gram w CS:GO?: W cs'a gram od około 5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram od godziny 14:45 - 23/24 w weekendy gram od 12-24/01 Link GT: https://www.gametracker.com/player/❤IIP4w3lxII❤/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninje] Zer0Poru T.B.C/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/IIP4w3lxII/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 może rzeczywiście przesadziłem z tym sm w tamtym podaniu xD Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104753329/ Mikrofon: Tak, posiadam Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak, Przeczytałem oraz całego JB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) nie XXDXDXDXDX -jak wbiłem na mk na jb to nie umiałeś mnie zpermować za aktywnego perma king ci musiał powiedzieć xd -random -kłamanie z sm w innych podaniach -prowokacyjny nick Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez Fejmiorrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 jeszcze nie daj sie polubic innym dengu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Na nie -mental - nie ogar - dengu - random - kłamiesz z sm - jak miałeś admina nie potrafiłeś ogarnoc serwera xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Na nie Zmarnowałeś szansę która miałeś i nie pisz że byś zapanował nad serwerem żeby byl spokój jak ludzie z tym podejściem do ciebie aktualnie cię wyśmieją. Pograj na serwerze jeszcze trochę i poobserwuj adminów jak się zachowują w konkretnej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 nie - mental - nie umiesz wyznaczać kar do nadania (nie ogarniasz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 na nie -wierzyłeś graczom na słowo czego nie mogłeś robić jako admin -nie jesteś za bardzo lubiany na serwerze co też doprowadzi do tego ze gracze poprostu nie bedą cie słuchali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Nie nie ogarniasz niedawne dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi