realfejmior Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)fejmior Nick admina:(od którego dostałeś bana)DOMINO Długość bana:(Czas bana)perm Data i godzina:(dostania bana)w sb Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)hns Powód bana:(podany przez admina) no spamienie na zgloszeniach ogolem Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) seek_street nie pamietam dokladnie no ogolem wiem ze mk robilem i ip zmienialem ale chce pograc na arence bo nudno nie mam gdzie grac i prosze szybicej niz grudzien bede grzeczny bo ja chce tylko na arence grac prosze tylko to i mniej niz grudzien bo to za dlugo a i przepraszam @ kingui cala adminstracje jb za moje mk ktore musial mi perma dawac dzienki a i nie warnujcie ani nie zamykajcie bo chce sie odwolac albo skrocic sobie mozliwosc ub albo mozliwosc odkupienia proszenie ps wiem ze mam z 10 mk aktywnych ktore perma maja bardzo prosze o skrocenie/odbanowanie albo mozliwosc kupna ub pozdrawiam fejmior (ten co mial 2 razy permsilence) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 to chyba wystarczy i brak poprawy w zachowaniu i robienie mk, i wczesniejsze rozmowy z dominem @ Moderator @ Początkujący Moderator odrzut 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi